Strandinspirerat hus av Sound Beach Partners

Strandinspirerat hus av Sound Beach Partners
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna Long Island Sound Home designades av Sound Beach Partners och det kan ses och beundras i Jan / Feb-utgåvan av East Coast Home + Design. Bilderna har tagits av Neil Landino. Hela huset var utformat med tanke på solen, sand och havet. Det var tänkt att vara en avkopplande reträtt för dem som saknar de dagar som spenderas på stranden. Att bo i det huset är som att vara en kontinuerlig semester.

Färgpaletten som används i hela huset är mestadels neutral och består av toner av vitt, grått och beige, med några blåa och andra vibrerande element för kontrast. Det övergripande utseendet är inbjudande och elegant, med en rustik touch som verkligen gör den unik. Detta syns mestadels i badrummet där det finns en mycket vacker spegel med en intressant ram. Det finns också andra liknande detaljer spridda genom hela huset.

MoreINSPIRATION
  • Ljus och inbjudande strandhus av Phoebe Howard
  • Strandinspirerat hus i Perth, Australien
  • Vifta och lyxiga Long Island Beach House av Thomas Phifer + Partners

Köket är mycket rymligt och elegant inrett. Det är ett nöje att spendera tid att laga mat där. Från köket går du direkt till vardagsrummet. Den här har ett mycket bekvämt utseende och en mycket mysig atmosfär. Det är ett interaktivt utrymme, perfekt för vänliga chattar och konversationer. Huset har också mycket stora fönster som tillåter naturligt ljus att komma in och tillåta användarna att beundra utsikten. Det är inte så spektakulärt som andra synpunkter och landskapet är inte otroligt men det är fortfarande trevligt att titta på.