Roliga och geniala DIY-projekt du kan göra med flaskor

Roliga och geniala DIY-projekt du kan göra med flaskor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vissa saker är avsedda att återvinnas och återställas. Till exempel, Mason burkar gran snyggt i denna kategori. Men andra saker kommer som en överraskning. Det är inte varje dag du ser någon samla in flaskhattar för ett DIY-projekt. Det finns faktiskt gott om roliga och intressanta användningsområden för flaskhattar och vi är väldigt glada att ta en titt på några.

För projektet som presenteras på Touchoftay behöver du en hel massa flaskhattar. Tanken här är att limma dem på ett bord för att täcka hela toppen. Beroende på hur stor tabellen är, kan du beräkna hur många kepsar du behöver. När du har bestämt designen och mönstret måste du lägga ett lager epoxi på bordsytan. Sätt på locket på toppen och låt epoxiet torka. Applicera sedan ett annat lager över kepsarna.

Ett liknande projekt finns också på Mysocalledcraftylife. I det här fallet användes en Ikea Lack sidobord, men du kan ganska mycket använda något bord du vill ha. Kanske skulle du vilja ge ett gammalt bord en makeover. I alla fall behöver du mycket flaskhattar, lite plywood, tungt lim, limpistol, naglar, såg, färg, tejp, injekteringsbruk, en hink, en svamp, skruvar och skruvmejsel.

Du skulle också behöva en hel del flaskhattar för att göra en vindklocka, speciellt om du vill att den ska se ut som den på Ephemeralalchemy. Du behöver något för att fästa alla dessa kepsar till och att något kan vara allt från en tom burk till en kollare eller en låda. Fäst dina flaskhattskedjor till den och gör klockan så lång och så full som du vill.

Tycker inte tjocka backsplash hypnotiserande? Vi hittade det på Markmontano. Det gjordes med hjälp av följande: plywood, injekteringsbruk, lim, pärlor, dominos, pärlor, flaskhattar, kakel, snäckskal och små speglar. Du kan göra något liknande för ditt eget kök eller badrum. Samla bara några små smycken som du vill bädda in i backsplash och ta reda på hur du vill ordna dem.

Ett annat intressant sätt att återanvända din stora samling flaskhattar beskrivs på Markmontano. Den här gången är projektet en spegelram täckt med massor av flaskhål. Här behöver du ett liknande projekt: metallfärg i antik messing, glasblommarmar, en rund eller oval träbräda, lim, flaskhuvud och en spegel. Måla träet, centrera spegeln och börja sedan klistra på kapporna och pärlorna på träbasen. Sedan måla dem och häng spegeln.

Du behöver inte nödvändigtvis spendera mycket tid på att ordna alla flaskhuvud du har samlat. Du kan bara visa dem alla i en hög i en skugglåda. Detta kan vara din flaskhuvudsamlare. Gör det själv eller köp en färdig. Vi hittade den här på Craftbeerhound. Den har en enkel och rakt framåtriktad design och du kan placera den där du vill.

Självklart, inte alla projekt vi hittade kräver stora mängder flaskhuvud. För några av dem behöver du bara några kepsar. Till exempel kolla Francoisetmoi för att få reda på hur man gör flaskhattljus. Varje keps blir ett tejusstearin när du har hällt vax i det. Glöm inte veken.

Eller kanske du vill göra några riktigt coola flaskhuvudmagneter. Du kan visa dessa på ditt kylskåp eller på någon annan magnetisk yta. Allt du behöver göra är att limma en rund magnet på insidan av varje flaskhuvud. Låt limet torka och sedan är de redo att användas. Vi hittade denna nya idé på Morningcreativity.

Du kan också kolla in några intressanta flaskhuvudmagneter på Thepinkjunkie. Du kan använda någon form av flaskhuvud för ett sådant projekt. Se bara till att du också hittar rätt typ av magnet för varje sort. Det är faktiskt en riktigt cool idé. Du kan skapa din egen samling av ikoniska flaskhattar och visa dem alla i stil.

En annan sak du kan göra av flaskor är en dalbana. Det är faktiskt ett ganska användbart projekt. Det finns flera olika sätt att skapa dessa saker. Du kan använda korkunderlägg eller filt eller till och med tyg. Ta reda på allt om projektet i beskrivningen på dollarstorecrafts.

Du kan till och med göra någonting kul för Halloween med några flaskhuvud du har ljugit runt. De kan var och en bli en söt liten spindel dekoration. Så här omvandlar du dem: Ta några rörstädare och skär dem i mindre bitar. Lacka flaskhuvudet svart och placera dem med ansiktet nedåt. Fäst sedan rörrensarbenen på locket med lim. I slutet lägger du de googiga ögonen. Du kan hitta en mer detaljerad beskrivning av Livelaughrowe.

MoreINSPIRATION
  • 10 sätt att återvinna flaskor
  • 10 geniala och ursprungliga sätt att använda kartor i DIY-projekt
  • Kusttema Glass Bottle Table Centerpieces

Ta det roliga ut i trädgården och gör lite härlig flaskhattsteknik. Du behöver sju metallflaskor med husdjur blomma samt en träspett, lite färg, en pensel och lim. Ordna kåporna med framsidan ner för att bilda en blomma och varma så limma dem ihop. Därefter lima skeven på baksidan av blomman. När limet är kallt och torrt målar du blomman. Kolla in projektet på Suburbia.

Vi hittade också en söt tacksägelsebåt på Thecountrychiccottage. Dessa kalkonbindor ringar är ganska lätta att göra och var och en kräver en flaskhuvud, några ishi tejp, googly ögon, en sharpie, en limpistol och sax. Du behöver också en pappershandduksrulle. Skär rullen i sektioner och linda in bandet runt det för att få det att se fint och vackert ut.Vik sedan lite band och skär det för att göra de färgade fjädrarna. Lim fjädrarna på baksidan av flaskans lock och lägg sedan ögonen och näbben. Dra vattnet och lim sedan locket mot servettringen.

Du kan noga göra något roligt ur flaskhuvud för varje speciellt tillfälle. Det finns något du kan göra för jul. Vi hittade det här söta projektet på Makegreat. För renskyddet behöver du flaskhuvud, limpistol, små googlyögon, små röda pom poms, rörrengöringsmedel och band. Du kan också måla locken om du vill.

Som ett hantverk för daglig användning kan du göra en flaskhattskiva. För det skulle du behöva en träbricka, hantverkfärg, limpistol, flaskhuvud, målarband, injekteringsbruk och en svamp. Måla brickan och sedan Lima locken på insidan av brickan. Låt limet torka och lägg sedan till injekteringen, täcka locken och se till att den är jämn. Du kan sedan använda svampen för att rengöra locken. Kolla in hela beskrivningen av projektet på Mysocalledcraftylife.

Om du har några fina flaskor är du verkligen stolt över att du kan visa dem alla i en ram. Tanken kommer från Livelaughrowe. Förnödenheterna som behövs för detta inkluderar en bildram, något skrapbookpapper, flaskhuvud, magneter, färg och en limpistol. Ta bort glaset från ramen och täck kartongen tillbaka med klippbokspapper. Välj sedan hur du vill ordna kepsarna. Lim dem på brädet. Gör sedan några lockmagneter genom att limma en magnet inuti varje lock. Du kan nu placera dessa ovanpå de kepsar du placerat i ramen.

Ett annat projekt som omfattar flaskhattar och fotoramar finns på Craftandcreativity. Den här är dock helt annorlunda. Tanken här är att vända varje flaskhatt till en liten fotoram. I grund och botten skriver du ut några bilder och skär ut små cirklar som passar inuti kåporna. Sedan limar du dem på plats.

Om du vill göra något annat som är intressant och roligt, kolla in flaskhattmakarna som finns på Iamahomemaker. För att göra dessa behöver du sprayfärg, guldband, en hetlimpistol, flaskhuvud och glitter. Det första steget är att spruta färg på alla flaskhuvud. Använd olika färger. Gör sedan strängslingor för varje macaron och sätt in den mellan två flaskor av samma färg. Lim dessa ihop och sprinkla sedan snabbt glitter på kanten.

På Kidsstuffworld hittar du ett projekt som inte bara är vackert men också väldigt tankeväckande. Det är ett fågelhus dekorerat med flaskhattar. Du behöver inte bygga fågelhuset från början, men du kan definitivt göra det om du vill. Därefter ta några flaskhattar, en hammare och några naglar och fäst kapslarna till taket på fågelhuset.

Vad sägs om något patriotiskt för 4 juli? Du kan göra en flaska keps flagga. Du behöver lite flaskor i röd, vit och blå. Du kan ordna dessa i form av den amerikanska flaggan och visa dem på en vägg eller limma dem på ett bräde och använda det som fristående dekoration.

Om du vill göra något årgång för att dekorera ditt hem med, kanske projektet som presenteras på Bottlecapco skulle vara ett bra alternativ. Förteckningen över leveranser som behövs för detta projekt innehåller en bit hantverk brev, några flaskhuvuden, lim och hantverk färg. Först och främst målar du brevet. Låt det torka och lägg sedan ut locken på det för att få en uppfattning om hur den slutliga designen kommer att se ut. När du är nöjd med designen, börja lima locken till brevet. Du kan böja några så att de passar på kanterna.

Vissa människor tar flaskhantverk väldigt seriöst och kommer upp med några riktigt extraordinära skapelser. Så vi ska avsluta den här artikeln med några bilder av ett hus som var dekorerat med massor av flaskhuvud. Dessa är faktiskt plastflaskor som vanligtvis är enkla och enklare att samordna och använda i komplexa projekt som den här. Funnit mer om detta hus i Kamarchaga, i den sibiriska taigaen från artikeln om Enpundit.