Allt du behöver veta om hantverkare hem

Allt du behöver veta om hantverkare hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Massor av människor som går och handlar idag söker en plats med karaktär. Vanligtvis betyder det något gammalt och lite slitet runt kanterna. Den typ av plats som känns som hemma innan du ens flyttar dina lådor in. En sann och ärlig hantverkare har den exakta rita bland alla gamla hus på gatan. Det utstrålar bara personlighet från varje nook och cranny, beckoning dig att sitta ett tag på det är starka sten steg. Så medan du är på marknaden för ett nytt hem, håll ögonen öppna för de vackra gamla hemmen. Här är allt du behöver veta om hantverkstugor.

Historia

Hantverkshus började först i slutet av 1800-talet till början av 1900-talet i flera stilar med tillkomsten av Arts and Crafts Movement. De blev populära som eld eftersom människor var redo att lägga massproduktion bakom dem till förmån för hem med karaktär och hållbarhet. Samtidigt ville många flytta sig från den rotta utseendet på viktoriansk arkitektur. Så när något nytt och nytt var nödvändigt, tog folk till hantverkaren för att fylla tomrummet. Det är enkelt, tydliga snittlinjer var en uppfriskande scen mot alla viktorianska krusiduller.

Hantverkare har fått sitt namn från en tidning som publicerades 1901Hantverkaren som presenterade hem och möbler stilar av dagen. Stilen fortsatte i popularitet fram till världskriget när modernisterna tog trenderna, men även då skulle hantverkaren inte glömmas och återkomma på 1990-talet. Du känner igen det förmodligen mer nyligen från många klassiska 90-talets filmer. Att skapa ett hem som känns varmt och mysigt är ett mål för oss alla, men ett hantverkshem gör det här extra enkelt.

identifierare

Det finns fyra olika typer av hantverkstyphem: Prairie, Mission, Four-Square och Bungalow. Bungalowstilen är den klassiska hantverkare som vi alla vet och älskar. Vanligtvis är de gjorda av trä eller sten och har brett tak. Deras breda verandor, som stöds av murverk eller träpelare, är perfekta för sommarlemonade och sipprar. Inomhus har de många träelement som inbyggda skåp, trägolv och öppna balkar. De brukar också ha en stor öppen spis som är en viktig försäljningsplats för dem som bor i områden med dåliga vintrar. Oavsett om bungalowen är stor eller liten, är det historia och individualitet som gör den till en perfekt familjebostad.

Vardagsrum

När vi sa "grand fireplace", menade vi verkligen grand. Denna stenskönhet sträcker sig två våningar högt, vilket gör att du ser upp och märker verkligen alla de naturliga elementen som detta hantverkare vardagsrum omfattar.

Många hantverk eldstäder flankeras av vissa typer av inbyggda. Bokhyllor, skåp, vad som helst, du kan verkligen spela upp hela väggen och hjälpa till att göra din eldstad till centrum för uppmärksamhet.

Träklädsel är en stor höjdpunkt i massor av hantverkshem. Så det är vettigt att du skulle ta det vackra träverket hela vägen upp och täcka taket med det. Det är inte redan en funktion i ditt hem, det borde vara.

Dagens möbler tar upp mycket mer utrymme än möblerna från tidigare år. Om du hittar ditt vardagsrum ser du för mörkt och tungt, överväg att måla din trimvit. Det kommer att ge dig den söta bondgårdens utseende som många är så angelägna att anta.

Medan du målar, kan du också fortsätta med den penseln. När du har avslutat trimmen har du vårt tillstånd att måla eldstadens mantel och bokhyllorna också. Alla inbyggda inser ser automatiskt ut fräschare och ljusare med en ny färgfärg.

Ibland kan det vara frestande att slita ut dem helt och hållet när inbyggnaderna är otillbörliga. Motstå frestelsen. Många hantverkare, som andra typer av äldre hem, har mycket lite lagringsutrymme. Så du vill ha alla bokhyllor du kan få.

Windows kan vara en öm plats för gamla husägare. Å ena sidan är fönstren dyra och kommer sannolikt att vara sparsamt utvalda. Å andra sidan är ett hantverkshem inte detsamma utan det är unika fönster. Om du ersätter din, överväga noga hur ditt hem kommer att se ut utan extra paneler.

Ett bra sätt att spara på fönsterbyten är att sparsa dina faktiska fönsterpaneler och få dem installerade av de professionella. Gå och leta efter de här glasögonskönorna från andra byggnader för att lägga till lite känsla i ditt vardagsrum.

Åh för ett par inbyggda bänkar. Vissa kan se dem som obekväm men när de används korrekt kan de lägga djup i ett rum, för att inte tala om extra sittplatser. Om din hantverkare inte har dem redan, överväg att lägga dem till din eldstad.

Är ditt vardagsrum samlingsplatsen för din familj? Överväg att hänga din TV ovanför eldstaden. När den är inramad i allt det tjocka vackra hantverkstoppet, kommer det nästan att se ut som konst istället för underhållning.

Låt oss inte glömma taket. Om du har ett täckt tak i din hantverkare, anser dig själv lycklig. Du behöver inte göra någonting annat för att de här underbara bjälkarna får ditt utrymme att känna sig så mysigt och välkomnande om du har en eldstad eller ej.

Självklart kanske man vill ha höjden på rummet i stället för låga balkar. Snarare än att ta ut dem helt, måla dem vita så de kommer att smälta in mot ditt tak. Sparar pengar och ditt hem karaktär.

Talar om karaktär har många hantverkshem så mycket att du vill behålla så mycket av det som möjligt. Det innebär att hitta intressanta sätt att använda de vinklar som inte passar en vanlig soffa. Ett musikhörn eller en läshög är bara två sätt att få det att hända.

Kanske läser du och beklagar det faktum att du inte har några inbyggda insatser i din hantverkare. Det finns inget som säger att du inte kan lägga till några! En uppsättning bokhyllor eller ett skåpinsats vid eldstaden kommer att göra underverk för ditt vardagsrum och inte verkar otvivelaktigt.

Vill du kombinera ditt hantverkare hem med din bondgårdstil? Fortsätt och lägg till lite shiplap. När du låter kornet visa sig, hjälper det att blanda med resten av träet runt ditt hem.

Kök

Ett klassiskt hantverkskök är bunden att hålla två saker; trägolv och träskåp. Tillsammans med alla trävaror är det mycket bruna toner, så att göra kontrasterande färgval är viktigt för att göra vissa element, som din bänkskiva och din bakplatta, sticker ut.

Att vara noga med dina belysningsalternativ är viktigt i ett så varmt träaktigt utrymme. Hängande sconces hjälper dig att få ljuset där du vill ha det istället för att försöka tända hela rummet samtidigt.

Medan vi pratar om taket, låt oss fokusera på de här underbara strålarna i en minut. När du redan har dem i ditt vardagsrum, är det vettigt att fortsätta dem i köket för det rustika utseendet.

Pining för lite färg i ditt traditionella hantverkskök? Ta ett steg och måla dina köksväggar en kontrasterande nyans. Det kommer definitivt att ge personlighet till ditt utrymme och uppmärksamma rummets hantverkare detaljer.

Om en vanlig träskugga blir lite monotont för dig, tveka inte att välja två. Två tonade skåp har en sådan nostalgisk överklagande, du kommer aldrig vilja lämna ditt kök igen.

Ibland behöver allt vi behöver är en subtil känsla av personlighet för att få ett utrymme till liv. Titta på golvet och måla ett roligt mönster runt omkretsen, bara för att. Bonuspoäng om du fläckar det i träet istället.

Det är ganska fantastiskt vad en bra uppsättning kabinett hårdvara kan göra när du vill blanda två stilar tillsammans. Eleganta moderna drag på träskåpsdörrar kan bara vara en modern touch som ditt hantverkskök behövde för att få det uppdaterat.

Är allt det träet lite för mycket för dig? Det är okej. Det är ditt hus så måla dessa skåp en krämig vit som gör dig glad. Du kommer fortfarande behålla all arkitektonisk ära, bara i en ljusare färg.

Medan många hantverkskök är välutrustade med skåpförvaring, är det inte ett brott att lägga till några mer öppna hyllor. Eftersom öppna hyllor vanligtvis syftar till att dekorera i stället för förvaring, skulle det vara lätt att inkludera över ett fönster eller i ett tomt hörn.

Alternativet för öppna hyllor är särskilt användbart i små hantverkskök. Byte av skåp med hyllor gör att rymden känns större och brukar inte påverka den allmänna hantverkaren.

MoreINSPIRATION
  • Allt du behöver veta om Tudor Homes
  • Fäll ner sängar - En stor platsbesparande lösning för alla typer av bostäder
  • Tre hem du kan köpa för 650.000 dollar

Stora familjer kräver allt mer utrymme. Om din familj tycker att det är svårt att passa in i ditt kök, överväg att öppna det på andra bostadsområden och lägga till en stor ö. Plötsligt kommer ditt hantverkskök vara ett utrymme där hela familjen kan njuta av att vara tillsammans.

Ett annat bra alternativ för extra sittutrymme är att ersätta skåp med en frukostområde. Du kommer att upptäcka att det kommer att smälta in i ditt hantverkskök perfekt och ge den nödvändiga färg- och leksakszonen för middagsberedningstid.

När du vill ha mer utrymme på en budget krävs det ett visst kreativt tänkande. Gilla att flytta ditt vertikala förvaringsutrymme till en vägg av skåp istället för att hålla skåpen ovanför din bänkskiva. Du skulle bli förvånad över hur mycket ljusare det gör din arbetsyta.

Samma linjer är du välkommen att avstå från alla skåp ovanför bänkskivan om du vill. Det hjälper dig att hålla dina köksredskap till ett minimum samtidigt som du uppmärksammar de andra funktionerna i ditt hantverkskök som fönstren eller golv.

Tänk inte att bara för att du bor i ett hantverkshus måste du fortsätta med hantverksstilen helt. Måla dina skåp, byt dörrar och belysning, gör vad du behöver göra för att göra ditt hantverkskök ett utrymme som du verkligen kommer att njuta av.

sovrum

I överensstämmelse med resten av hantverkshemmen är även ett hantverkstom utsmyckat i träbeklädnad. Du kan inte komma ifrån vackra träiga fönster och om du har tur har du också några inbyggda insatser. Det gör verkligen styling roligare.

Många gånger kommer ett hantverkstomrum att bli undanstoppat under takets takflottar, vilket skapar takhöjden och udda lilla hörnet. Det enda du behöver göra är att omfamna det unika utrymmet och hitta ett sätt att använda det område du har så gott du kan.

Om du verkligen är squished i ditt lilla hantverk sovrum, överväg att öppna taket till takbjälkarna ovanför. Så länge ditt hem klimat inte blir för varmt under sommarmånaderna, bör ditt utrymme vara bekvämt även utan extra vadderingar.

Om du gillar de synliga strålarna ser men inte klarar av att riva ut din isolering helt och hållet, lägg upp några balkar själv. Se till att du matchar resten av din hantverkares trä och ingen kommer någonsin att veta att de tillkom senare.

Låt oss inte glömma lagringen.När du bor i ett gammalt hantverkshem kan du behöva lägga till en garderob på ditt sovrum och det är här de konstiga snedställda händerna är användbara. Bara bygga din garderob i det och du kan applådera dig själv för att använda alla dina sovrums kvadratmeter.

Varje så ofta kommer ett hantverk sovrum med en öppen spis. Om du har turen att äga en hantverkare med ett sådant sovrum, ta full nytta och gör det till centrum för ditt utrymme.

Liksom de nedre rummen ibland kan en äkta hantverkare ha små sovrum som inte passar alla våra moderna möbler. Var inte tveksam att riva in i nästa dörr sovrum för det extra utrymme om det behövs.

Det är en allmän regel i ett gammalt hus, så länge du håller unika aspekter som gamla fönsterramar, breda trim och knirkiga dörrar, kan du göra precis vad du vill. Så när du vill måla ditt sovrum en modernare färg, behöver du inte oroa dig för det så länge du visar bort den trimmen.

Var redo att ha ett mångsidigt hantverkare sovrum. Om du har en fantastisk utsikt från en vägg av fönster, hittar du inte en bättre plats för att sätta ditt skrivbord eller hantverkstabell. Var inte rädd för att blanda rummets syften när du kommer att se bort från en dal eller sjö.

Shiplap i sovrummet? Du har det. Det är ett bra sätt att dölja de tidigare misstag som du är benägen att hitta i sovrummen i gamla hem medan du blandar in med den tunga trimmen som det var tänkt att vara där hela tiden.

Exteriör

En stor fördel för äldre hantverkare är landskapsarkitektur. När hemmet kommer med ålder, får du de mogna träd och stora landskapsarkitektur att gå med det. Det betyder ett direkt underbart hus utan att bryta ryggen för att komma dit.

Buskar är roliga landskapsarkitektur alternativ för att vissa typer är så mångsidiga. Särskilt de som du kan forma dig själv. Låt dina växa lite större än genomsnittet för att skapa lite privatliv på din stora hantverkare veranda.

Tänk på att hålla sakerna enkla om du föredrar det. Med en spridande buske på var sida om verandan har du omedelbar vacker landskapsarkitektur och allt du behöver göra är att lägga till mer mulch på våren.

Vill du ha sängar att göra ett verkligt uttalande på blocket? Plantera ett träd vid verandaen Inte en mycket stor men något som hjälper till att ge din åsikt mer höjd och intresse.

När du har stora landskapsängar och inte mycket tid att ta hand om dem är det dags att tänka på ett annat sätt att fylla dem. Ivy kommer att göra just det. Ett sådant lågt grundskydd gör det möjligt för andra buskar och träd att stå höga och skapa enkel skönhet.

Självklart när du har den gröna tummen och älskar att vara ute i din trädgård, gör du hela sängarna ännu större! Ljusa blommiga sängar kommer att ge din hantverkare en stuga-y-känsla, för att inte tala om att vårda hobbyhobbyen.

Du kanske tror att små buskar inte har någon plats på gården av ditt statliga hantverkare hem. Du kan dock använda dem som en snygg och snygg gräns snarare än att lägga upp ett staket.

Vem älskar inte en stor blomstrande rosebush? Genom att fylla i dina blomsterbäddar med dem kan du komma undan med att tända bara rosor istället för att behöva tre eller fyra sorter av växter för att runda ut det.

Letar du efter ett motsatt men ändå gratis slags landskapsarkitektur? Prova något som är vågigt och fjäderigt. Dekorativa gräs, ormbunkar eller palmer kommer alla att lägga till en touch av gracefulness till din breda hantverkare veranda och tjocka hantverkare balkar.

Glöm inte att lägga till lager för dimension. Även om alla dina växter är gröna, kommer valet att ge dem olika höjder ett professionellt utseende, även om du inte har någon aning om vad du gör.

Om ditt hus ligger högt upp med en sluttande yttergård, måste du tänka på lager i bokstavlig mening. Genom att skapa trappsteg sängar kan du få ut det mesta av ditt kvadratmeter plus du behöver inte klippa kullen.

Men om du inte är i trappstegsidén och hellre vill ha en gräsmatta, överväga att höja hela gräsmattan för att passa framsidan av ditt hus. Det kan vara lite dyrt, men du ger dig lite mer integritet i processen.

Vill du hellre avstå din gräsmatta helt? Bana över allt. Lämna din landskapsplanering till några bra placerade små blomsterbäddar och krukor och då kommer dina barn att ha gott om plats att cykla hela sommaren.

Vissa människor föredrar att använda deras gårdsutrymme mer produktivt. Om det är du, istället för att fylla ditt utrymme med frivolous blommor och buskar, bygga några upphöjda sängar för en grönsaksodling och använd de mulkade områdena för örter. Du är grannar kommer att älska dig ännu mer om du delar.

Vad bra är landskapsarkitektur om det bara gör att en sida av ditt hus ser bra ut? Om ditt hantverkare hem erbjuder alla möjligheter att sätta ihop landskapsarkitektur, ta det! Ditt hus kommer bara att se bättre ut från alla vinklar som aldrig är en dålig sak.

Nyare byggda hantverkare måste vara försiktiga med landskapsarkitektur. Det är frestande att göra dina sängar på storleken på dina buskar nu, men när de växer kommer de att vara helt packade tillsammans. Ge dina växter rum att andas!

Är din hantverkare trottoar vanligt och tråkigt? Alltså, slita ut det och börja om igen. Lägg till några tegelstenar i blandningen av sten och trä för att ge färg och variation till ditt hem exteriör.

Sten är ett annat bra alternativ för en strukturerad gångväg. Den passar rätt in med hantverkstema och bär mycket snyggt när stenarna sjunker in i gården. Så småningom kommer det att se lika gammalt ut som huset är.

Många bryr sig inte så mycket om landskapsarkitektur som de gör om underhållande utrymme. Använd din budget för att installera en enkel grus uteplats som kommer att vara lätt underhåll och ge din alfresco middag fester som rustik känsla.

Sist men inte minst, tänka länge och svårt om din ytterdörr. När resten av ditt hem är gammal och wizened, kan det hjälpa till att fräscha upp platsen för att måla din ytterdörr en ljus nyfärgad färg. Något som viskar om din egen personlighet och din familj. Det är det perfekta välkommen på någon hantverkare veranda.