Färgglada 170 kvadratmeter lägenhet i Sao Paulo

Färgglada 170 kvadratmeter lägenhet i Sao Paulo
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna färgstarka plats är en lägenhet på 170 kvadratmeter. Det är beläget i Sao Paulo och det har blivit dekorerat av Claudia Pecego kontor. Claudia Pecego var specialiserad på arkitektur och dekoration och arbetade med flera stora arkitektfirma i Sao Paulo. Så småningom bestämde hon sig för att öppna sitt eget kontor och hon leder idag ett team av arkitekter, designers och utvecklare vars främsta mål är att göra kunderna nöjda. Det här är bara ett av lagens projekt. Lägenheten ligger i Sao Paulo och ägs av ett par som ville ha ett ljust och glatt hem. De bestämde sig för att arbeta med Claudia Pecego lag. De ville ha färgglada och praktiska möbler som skulle underlätta parternas vardagliga rutin och deras unga son. De behövde också lägenheten att vara redo på kort tid och detta ställde några problem men i slutet var allt bra.

Claudia föreslog att utrymmet skulle omfördelas och omvandlas till en mer funktionell struktur. Som ett resultat lyckades det huvudsakliga vardagsrummet, även om det var smalt, förvandlas till ett inbjudande och mysigt utrymme. Detta område har en stor soffa och ett matbord också och en av väggarna har täckts med en stor vägg enhet. Det finns mycket lagringsutrymme och resten av bitarna har skickats smidigt runt i rummet.

MoreINSPIRATION
  • Ljus och färgstark lägenhet på 80 kvadratmeter
  • Ljus och inbjudande 56 kvadratmeter lägenhet i Göteborg
  • Lägenheten får en färgstark makeover för sina äventyrliga ägare

För att omfördela utrymmet har köket förlorat en viss längd. Köket är separerat från vardagsrummet med skjutdörrar. Ägare begärde ljusa gula skåp i köket och det hjälper verkligen att ge upp atmosfären. De gula skåpen invaderar ytterligare en del av matsalen. Övergripande är lägenheten glad, vänlig och färgstark. Det verkar som ett bra hem för en liten modern familj. {Found on casadevalentina}.