Ett hem för en modern prinsessa

Ett hem för en modern prinsessa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Inte allt som är utformat i nuet måste vara samtida. Ibland gillar vi att experimentera och återkomma till stilar som de flesta har glömt bort. Vi kan återuppfinna dessa stilar och få dem tillbaka till livet. I år är den 20: e utgåvan av Casa Décor, den största utställningen av inredning, arkitektur och konst i Europa och evenemanget förberett oss en stor överraskning.

Årets Casa Décor presenterar ett hem som är designat för en modern prinsessa. Det är i grunden fylld med känsliga prinsessaliknande föremål. Detta utrymme ligger i en av tornen i utställningsbyggnaden och det är ett mycket besökt område. Alla vill se denna ovanliga inredning. Utrymmet utformades som en magisk reträtt dominerad av fantasi. För den här designen var de små detaljerna väldigt viktiga. Inredningen har framförallt toner av mjuka rosa, blommiga tryck och vita rosor. Det är en mycket feminin och romantisk inredning.

MoreINSPIRATION
  • Barbie Princess Room från Doimo Cityline
  • Få en Royal Fun i Princess of Wales Pub i London
  • Nivåerna av Discovery Princess Vanity bord och stol set

Du kan besöka detta utrymme och uppleva överraskningen själv. Du kan göra det fram till 24 juni. Du kan hitta utställningen i Royal Society Asturiana de Minas tidigare huvudkontor vid nummer 8 på Plaza of Spain Bailen gatan i Madrid och du kan åka dit från 11:00 till 21:00. Denna prinsessa-inredning är bara en av de många andra attraktionerna du kan beundra. Där hittar du inspirationen du letade efter och du kan titta på några mycket intressanta mönster. {Found on site}.