Färg och personlighet: Webshake Office i Bukarest av Archinteriors

Färg och personlighet: Webshake Office i Bukarest av Archinteriors
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Monica Corduneanu av Archinteriors skickade oss bilder på Webshake-kontoret, ett projekt som hon nyligen genomfört. Enligt konstruktören "var tanken att utveckla ett unikt och personligt utrymme. Samtidigt ville kunderna ha en rolig och färgstark inredning. Därför valde jag att använda två starka färger, turkos och gul, med små accenter av rött. De gula fläckarna på väggarna representerar företagets logotyp, som också är graverad på skrivborden.

Utrymmet är indelat i tre rum, en för de två ungdomarna som har företaget, en för anställda och en för rekreation. För det första rummet designade jag två mycket roliga skrivbord, av träskivor, täckta med glas. För att ge mer personlighet till dessa möbler, mellan de två skikten, använde jag gamla register för att skapa ett unikt utseende. Hyllorna på väggarna är gjorda av samma typ av träplankor som skrivborden.

Det andra rummet liknar den första, jag använde samma färger och samma väggdekorationer. På väggarna i dessa första rum skapade jag intressanta former av kartongrör, som jag tycker är en rolig väg att ge personlighet till ett utrymme, och när ljuset kommer genom fönstren skapar det några mycket dynamiska nyanser på väggarna. I rekreationsrummet ville jag skapa en möbel med en speciell design, så jag kombinerade ett fotbollsbord med ett bord av samma träplankor som används i de andra rummen. Elements som kartongrör, skivor, träplankor med grovt utseende och många andra är de olika verktygen jag brukade skapa ett roligt och levande utrymme. "[Bilder och information som skickas via e-post av Monica Corduneanu]