Hur man tar band från modebanorna och in i ditt hem

Hur man tar band från modebanorna och in i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De senaste modebanansamlingar från designers i Europa och USA var överflödiga med randar - från stora, djärva ränder till fina pinstripes till allt däremellan. Hemdesignsamlingar ligger aldrig långt bakom banettrenderna, så om du har en kärlek till band och modern stil, är det dags att lägga till några randar till din heminredning.

Att dekorera med ränder är inte så svårt som du kanske tror och du behöver inte göra ett stort engagemang för ränder för att fortfarande få inverkan på ett rum. Här är några av våra favorit sätt att ta de senaste off-the-runway-ränderna och införliva dem till din moderna inredning.

1. Färgband på väggar

Om du letar efter ett djärvt sätt att införliva denna trend, så är målningsremsor på dina väggar ett val för dig. Men gå inte överbord - valde en viktig brännvägg för att införa ränder, inte hela rummet. Bakgrund fungerar också.

2. Lägg till randiga kuddar

Kasta kuddar är ett billigt och enkelt sätt att doppa tårna i randens trend. Prova olika kombinationer av ränder och färger eller använd en linje av samma randiga kudde på en soffa för ett rent, minimalistiskt utseende.

3. Täck golv med ränder

Om du har en öppen planlösning är en djärv, randig matta ett bra sätt att införliva denna trend. Välj mattor med hög kontrasttoner och färger som pop.

4. Häng randiga gardiner

När du målar eller wallpapering inte är ett alternativ, kan du lägga på randiga gardiner vara den rand du behöver. Syfte för rika färger och en längd från golv till tak som skapar en illusion av högre tak.

5. Glöm inte inredningen

För ett högmodigt designval, lägg till ett randigt möbelstycke i ditt utrymme. Oavsett om det är en soffa, ottoman, sidobord eller skåp, randiga mönster och klädsel, är det mer tillgängligt än någonsin hos dina lokala hembutiker.

Hur planerar du att infoga ränder i din heminredning?