Rolig Sunburst Mirror

Rolig Sunburst Mirror
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Letar du efter ett sätt att muntra upp ditt heminredning? Du kan alltid räkna med solstrålespeglar. De utstrålar skönhet vart du än placerar dem. Sunburst speglar kan vara verkligen majestätiska och eleganta men de har också en rolig och glad sida. Det brukar kopplas till DIY-design. Det finns många projekt i denna kategori som du kan göra med hjälp av enkla, vardagliga föremål så låt oss ta en titt på några.

Låt oss säga att du har några gamla trä eller faux trä persienner. Du kan inte längre använda dem som fönsterbehandlingar så det finns verkligen ingen anledning att hålla dem. Eller är det? Kolla in Savvyapron för en handledning om hur du använder dem för att skapa en solbränd spegel. I grund och botten skär du mörkarna i bitar och du klistrar dem på baksidan av en spegel.

En annan genial idé är att använda hantverkspinnar. Dessutom behöver du också en rund spegel, superlim och sprayfärg. Först ordnar du träspinnarna i en cirkel runt spegeln för att få det utseende du vill ha. Alternera deras längder. Klipp pinnarna i storlek och lima dem sedan i spegelns baksida en efter en. På slutet, måla dem. {found on thisdesignjournal}.

Eller varför inte använda plastskedar? De är billiga och lätta att hitta och du kan anpassa dem på många sätt. Ett intressant exempel finns på Creativegreenliving. Projektet kräver också skumkärnbrädor, gårdspinnar, duktape, garn, pärlsträng, sprayfärg och cirka 300 plastskedar. Skär skumkärnan till önskad form och storlek. Ta bort handtagen från skedarna och börja ordna dem i rader som börjar från ytterkanten. Lim dem en efter en. Limma också spegeln till mitten. Du kan sedan limma pärlor runt spegeln för att bilda en fin ram. Det sista steget är sprutmålning skedarna.

MoreINSPIRATION
  • DIY solstrålespegel
  • DIY Golvspegelram
  • Dekorativa vinterterrarier du kan göra med hjälp av vardagliga föremål

Du kan också försöka använda metallskedar. Faktum är att du bara använder handtagen så att gafflarna fungerar också. Vi hittade den här galna idén på plasteranddisaster. Först skär du handtagen av skedar och gafflar. Sedan lägger du dem i ett mönster. Lim dem på baksidan av en spegel en efter en. Vänta på att limet torkar. Placera sedan en annan spegel ovanpå.

På Frugalmomeh kan du lära dig hur man gör en solbränd spegel med hjälp av guld tummar. Tillförseln behövde också en magnetisk spegel och en liten hammare. I grund och botten börjar du bara sätta in tummarna runt spegelns kant. Börja från inredning och form cirklar. Tryck försiktigt nere på bakstyckena med hjälp av en hammare eller en tang. Överlappa varje lager när du går.

Skewers är ett annat sätt att gå. Börja med en spegel. Formen och storleken spelar ingen roll. Du måste bara lima spettarna på spegelns baksida för att bilda en symmetrisk och likformig design. Alternera deras längder när du går. Täck spegelns baksida med kartong. Du kan sedan spruta färgspettarna och spegelramen. {hittas på uptodateinteriors}.

Ett annat liknande projekt, som också använder skewers, finns på Smallhomelove. Spåra spegelns form på en bit papp och skär ut det. Lim spettarna på den i fyra grupper. Lägg sedan till den andra uppsättningen spettar och limm dem upp till den andra cirkellinjen. Fortsätt med en annan uppsättning spett med olika längder än de andra grupperna. Förstärka dem alla med lim och spraya dem. Fäst den här hela saken i spegelns baksida. Du kan också lima en metallring runt kanten av spegeln för en fin ram.

Om du vill kan du också göra små solbräda spegel ornament. Du kan använda dessa i julgran eller i princip någon annanstans du vill ha. Du behöver hantverkspinnar, glitter, en spegel, mod podge, en limpistol och guldsprayfärg. Du kan hitta detaljerade instruktioner om Whatsurhomestory.