5 Design Idéer för en obefläckad matsal

5 Design Idéer för en obefläckad matsal
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att ordna ett rum för att få det att se bra ut är inte så enkelt som det kan tyckas. Du kan ha massor av fina saker som du kan köpa från affären men de blir inte alltid bra tillsammans och de passar inte alltid på rummet eller huset. Så det viktigaste jobbet hos en inredningsdesigner är att ta med de bästa sakerna som passar in i rummet och den allmänna idén, så att de alla kan se bra ut tillsammans. Aaron Hom är en professionell och en bra jag kan säga och han lyckades ha ett välkänt rykte i denna tuffa värld av inredningsarkitekt.

1. Det viktigaste inslaget i utformningen av denna matsal är att välja endast vita saker för att få ett obefläckat utseende. Då blir all vithet tillräckligt kontrast från det ljusbruna golvet och de mörka bjälkarna på det vita taket. På så sätt får du en klassisk design och en mycket vacker matsal. Här är några av föremålen som Aaron Hom brukade få den bästa visuella effekten för projektet: Nelson Bubble lampan, rund och stor, hängande från taket, så att du inte kan missa det, då är det marmorbordet och tulpanstolar, vita väggar och skåp och extra detaljer som ger personlighet till ett rum. Jag gillar det eftersom det skriker renhet och renhet och det visar också på klass och elegans.

2. Den här gången visar Marcelo Brito Design oss att du kan ha olika typer av vita, med ett annat utseende varje gång. Tappningsmöblerna är färdiga med de nostalgiska träramade bilderna på väggarna och bordet omgivet av åtta stolar verkar vänta på att familjemedlemmarna kommer till en glatt middag. Hela rummet är vitt och obefläckat och den här bländande vitheten störs bara av lampan som hänger från taket.

MoreINSPIRATION
  • Top 3 Matsalsdesigner Vi Älskar
  • 10 vackra matsal design idéer
  • Skandinaviska tabeller ger enkelhet till matsalen - 15 vackra idéer

3. Detta är den moderna och kosmopolitiska vita matsalen med en fantastisk utsikt över staden från toppen av en hög byggnad, som erbjuds av Elad Gonen & Zeev Beech. Det runda lilla matbordet ger alla människor tillsammans och skapar en varm och mysig atmosfär. Stolarna är stora och bekväma, täckta i elegant vitt läder. Allt i rummet säger elegans och stil, dyra tillbehör och god smak. Den stora svarta taklampan fullbordar bara scenen.

4. Denna matsal påminner mig om vintern, men på ett bra sätt. Du kan nästan känna komforten och den fortfarande långvariga värmen hos människokroppen på de otroligt vackra stolarna. Varje möbel väljs noggrant och ordnas med oklanderlig smak av Jessica Lagrange. Sex Knoll Saarinen stolar sitter runt ett fint UFO bord av Ferruccio Laviana. Bilden är klar med en fantastisk Bocci hängande ljuskrona som ger hela designen en glamorös touch.

5. Sist, men inte minst, den eleganta och moderna matsalen av Jonathan Calvert. Det här arrangemanget är lite annorlunda eftersom den här tiden svart invaderar vit lite mer än i den andra rumsdesignen, men detta förbättrar bara skönheten och klassen i ett modernt, vit matsal. Det runda vita bordet uppmärksammar uppmärksamheten och förar de eleganta stolarna tillsammans, alla vackert skisserade av de svarta detaljerna. De svarta väggarna med vita accenter är de som överraskar dig, men för det bästa och den gröna ljuskronan är precis vad du behövde för att inte bli uttråkad med så mycket svartvitt.

Så i slutändan kan du hitta många olika sätt att designa en matsal med bara vit och varje gång resultatet blir bra och överraskande.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: