Hur man väljer ett eldstråle för att göra utomhusen mysig

Hur man väljer ett eldstråle för att göra utomhusen mysig
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eldstaden är i princip lika med eldstaden. En används inomhus medan den andra lägger värme på utomhusytorna. Brandposter finns i alla former, storlekar och stilar. De kan köpas, skräddarsydda eller du kan till och med bygga dem själv. Det finns inget riktigt utmanande om det, förutsatt att du vill ha något enkelt. Men oavsett hur du kommer in i besittningen av detta vackra tillbehör, måste du veta vad du ska leta efter.

Först och främst måste du bestämma var eldstaden kommer att placeras. På så sätt kan du välja lämplig storlek och form så att den passar fint i din trädgård, på din terrass, etc. Välj något större om utrymmet tillåter det.

Håll säkerheten i åtanke. När det gäller modernaste eldstaden är detta inte ett problem eftersom de är mest dekorativa. Men var försiktig när du placerar möblerna runt den och när du väljer rätt plats för det.

Håll kvar elden och området rent med en djup och rymlig brandpit. De som använder trä och stockar behöver gott om utrymme för att säkert rymma dessa.

MoreINSPIRATION
  • Hur man väljer moderna möbler för köket
  • Hur man väljer möbler för ett modernt sovrum
  • Hur man väljer badrum armaturer

Eldstaden ska matcha stilen och utformningen av huset. Så om du har ett modernt eller modernt hem med en elegant och minimalistisk uteplats, bör eldstaden också ha samma egenskaper.

Det är också möjligt att avsiktligt välja en stil som inte matchar resten av designen helt enkelt för att skapa kontraster eller att balansera ut inredningen. En eldgrop som denna ser rustik ut och gör att den moderna miljön blir mer inbjudande.http://www.houzz.com/photos/1522971/Santa-Barbara-Modern-Ranch-contemporary-patio-san-luis-obispo

Välj rätt material för att få det utseende du vill ha. Stenen som omger denna eldgrop grunder den och ser också vacker i kombination med trästolarna och matchande golvet.

En eldgrop som sitter lågt på marken kan få surroundområdet att se ut och känna sig mycket mysigare än ett som lyfts på e-piedestal. Det ser lite ut som ett lägereld och det är det perfekta för en liten uteplats.

Se till att det finns gott om bekväma sittplatser runt eldstaden så att alla kan vara mysiga. Eldstaden i detta fall placeras i mitten av denna lilla ö omgiven av grönska och är inbyggd i marken.