Top International Design Week Events of 2016

Top International Design Week Events of 2016
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: Stockholms Designvecka

Det finns vissa tider under året när hemdesignersättare kallar för att visa (eller köpa) de senaste produkterna och stilerna. Känd kollektivt som internationell designvecka, värd dessa evenemang besökare från hela världen som är intresserade av de allra senaste artiklarna.

Internationella designveckan är vanligtvis exklusiva "till handel". Deltagarna kommer sannolikt att köras till köpare för West Elm eller CB2 som väljer textilier eller hemaccenter för att beställa sina butiker. bästa interiördesigners som Thom Filicia eller Kelly Wearstler köper objekt till sina kunder eller marknadsför sina senaste samlingar; och företag som Jonathan Adler eller Zuo säljer sina varor.

Många besökare tar helt enkelt inspiration från vad som är nytt, intressant eller helt enkelt konstigt och översätter dem till vad du, konsumenten, kommer att se och köpa i din favoritinredningshandel i de närmaste månaderna.

Även om de flesta händelserna inte är öppna för allmänheten kan du besöka webbplatser för att få en glimt av de senaste trenderna som utställare visar. Hundratals internationella designveckor äger rum över hela världen under hela året. här är våra val för de bästa showen 2016.

Bild: IMM Köln

IMM Köln

Köln, Tyskland; 18-24 januari

IMM, eller International Interiors Show, är stolt över att vara årets första designvecka. Det är mer än bara en tävling att vara den första, dock; IMMs mål är att vara världens designledare och visa de färskaste kommande trenderna.

Bild: Maison & Objet

Maison & Objet

Paris, Frankrike; 22-26 januari

Denna show har en omfattande samling av de bästa i design, allt från kuddar och vaser till möbler. Paris Design Week körs samtidigt som Maison & Objet, vilket ger 100 000 besökare som kommer till denna internationella designveckan händelse massor av saker att kolla in hela staden.

Bild: Las Vegas Market

Las Vegas Market

Las Vegas, Nevada; 24-28 januari

Beläget i tre massiva byggnader i World Market Center, representerar detta evenemang nästan alla större möbler, hembiträde och belysningsföretag. Liksom Las Vegas själv är marknaden överst, med gästföreläsningar och framträdanden av stora industrispelare och kändisar.

Bild: Stockholms Designvecka

Stockholms Designvecka

Stockholm, Sverige; 8-13 februari

Stockholms möbel- och ljusmässa är den viktigaste designveckan i denna coola stad, den perfekta platsen för att presentera det senaste inom skandinavisk samtida design. Designhändelser och installationer äger rum i hela staden och presenterar det senaste inom både möbler och belysning.

Bild: Ambiente

ambiente

Frankfurt, Tyskland; 12-16 februari

Detta är den största av de internationella designshowerna, med tusentals utställare och besökare från hela världen. Oavsett vad du ser på din favoritinredning eller designbutik visades förmodligen Ambiente först.

Bild: International Furniture Fair Singapore

International Furniture Fair Singapore / ASEAN Furniture Show

Singapore; 10-13 mars

Denna designhändelse är den viktigaste i Asien. Alla asiatiska nationer är representerade på denna show, vilket gör det till en enda destination för en dos asiatisk samtida design. Evenemanget är inte bara en stor internationell designutställning, det är platsen att träffa leverantörer och tillverkare samtidigt som man får en introduktion till vilket asiatiskt land att besöka nästa.

Bild: Design Days Dubai

Design Days Dubai

Dubai, Förenade Arabemiraten.; 14-18 mars

Topputställningen i regionen är hemma för det bästa i modern design, med fokus på lyxartiklar och unika, skräddarsydda konstverk för hemmet.

Bild: Architectural Digest Design Show

Architectural Digest Design Show

New York; 17-20 mars

Stadens Piers 92 och 94 omvandlas till en kombination av gallerier, inredda rum och stylade av toppdesigners, en bok och presentbutik och andra evenemang i hela staden. Öppet för allmänheten är den här showen ett utmärkt ställe att få inspiration för ditt drömhem.

Bild: Milanos möbelmässa

Milano möbelmässa

Milano, Italien; 12-17 april

Denna show är ett måste-besök för någon designälskare. Olika händelser händer i hela staden, inklusive International Furniture Exhibition (Salone de Mobile). De bästa moderna möblerna och designtrenderna är födda vid detta evenemang.

Bild: International Contemporary Furniture Fair

International Contemporary Furniture Fair

New York; 14-17 maj

Denna show är USA: s bästa presentation av det bästa i modern design. Förutom en vackert kuraterad samling från både unga och etablerade samtida designers, finns det gott om evenemang och utställningar att njuta av på plats.

Bild: Dwell on Design

Dwell on Design

Los Angeles; 24-26 juni

För en blick på de senaste trenderna och produkterna inom design och arkitektur på moderna och mitten av århundradet, är den här showen platsen att vara. En av de få internationella designveckan som är öppen för allmänheten, är utställningen kuraterad av redaktörerna för Dwell magazine. Mer än 30 000 besökare deltog i fjol. (Om du är på östkusten håller Dwell on Design en show i New York den 13-15 maj.)

Bild: Kina International Furniture Expo

Kina International Furniture Expo

Shanghai, Kina; 8-11 september

Själva staden i Shanghai är värt ett besök för sitt livliga nattliv och den framträdande designscenen.Kombinationen av öst möter västlivet är närvarande på stadens gator och vid gångarna på produkten på möbelutställningen. Kinesiska tillverkare visar sitt bästa för tusentals internationella köpare, designers och andra insiders inom industrin.