Lågt ljusa inplanter du kan dekorera med!

Lågt ljusa inplanter du kan dekorera med!
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det kan vara svårt att flaunt din gröna tumme när du försöker lägga till lite grönhet runt huset. En av de viktigaste ingredienserna till en blommande växt är solljus, men när du försöker spruce upp inomhus med lite utomhus behöver du några skönheter som kan växa med ett lågt ljusalternativ. Därefter kan din stolthet och glädje sprinklas runt ditt hem och lägga till liv och andetag till någon nook. Här är en lista över lågljus inomhus växter som ger dig några bra idéer!

1. Bambu.

En bit lycklig bambu kan göra en fantastisk accent i alla rum i huset. Det kommer att komplimentera en avslappnad, avkopplande och asiatisk inspirerad zon med lätthet och enkelhet.

2. Engelska Ivy.

Engelska murgröna förbättrar inte bara luftkvaliteten inuti ditt hem utan skapar en frodig och intressant kontaktpunkt i vilket hörn det ligger i. Vi älskar sitt voluminösa utseende och ande.

3. Dracaena.

Djärv och lite modern med sin skarpare stil, den här anläggningen ser bra ut i foyer, rum och även inuti hemkontoret. Den har en mer kraftfull look än engelska Ivy så det är ett bra val när du vill göra ett uttalande.

4. Arrowhead Vine.

Bladen av dessa växande bärnstenar är formade som pilar, vilket är var det får sitt namn. Återigen är det ett frodigt utseende och kan lämna varje hörn av huset ser mer uppdaterat och välkomnat.

5. Spindel.

Lite dramatisk i stil kan dessa växter hängas eller placeras i en gryta ner lågt. De har lite västerländsk känsla och kan lätt omhändertas inuti.

6. Kaktus.

MoreINSPIRATION
  • Hur man dekorerar med höga inomhusväxter
  • 7 Snygga sätt att använda inomhusväxter i ditt heminredning
  • Fördelarna med växande inomhusväxter i ditt hem

Suckulenter av alla slag är perfekta små tillägg att placera runt huset, särskilt eftersom de kommer i alla former och storlekar. Kaktuser i allmänhet är ganska lätta att ta hand om och lägga till ett mer unikt element än ett vanligt bägarsval.

7. Lady Palm.

Långt och brukade skapa en vacker, mjuk brännpunkt, dampalmplantor är ett bra tillägg för våren, speciellt om du bor vid havet eller i solstrålning. Men det bästa är att de inte behöver ett överflöd av solljus för att överleva!

8. Gummiträ.

Att få sitt namn från den mjölkiga juice som det producerar, för en mer traditionell och uppvärmningsinställning, försök att placera ett av dessa chunkier alternativ i vardagsrummet! Och med den rätta vården kan dessa träd enkelt trivas inuti.

9. orm

Vissa kan känna denna växt som "svärmorens tunga" och andra kan se det som otur, men om du inte är den vidskepliga typen, kanske du vill ha den här mer moderna, lummiga stammen inuti ditt hus för en uppfriskande gran!

10. Fred Lily.

Denna växt har en blomma, så det är uppenbarligen en favorit hos oss eftersom den har den mest feminina och mysiga kvaliteten. Det är också känt för sina luftrenande egenskaper, vilket är en stor fördel för dig och familjen!