Toast i det nya året med dessa 11 underbara glasögon

Toast i det nya året med dessa 11 underbara glasögon
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När du har varit värd för en nyårsafton eller två, vet du vad den viktigaste delen av din bash är. Nej, det är inte de små fina aptitretare. Om du gissade fotobåden, gissa igen. För de av er som gissade den bubbliga, är du rätt! En nyårsafton är inte komplett utan någon form av alkohol. Medan cocktails är överdrivna, behöver drycker inte vara snygga. Faktiskt kan du servera mousserande champagne i ett fint glas och kalla det en natt! Ingen kommer att argumentera. Kolla in de här 11 underbara glasögon som hjälper dig att rosta i det nya året.

Jag älskar bara de enkla linjerna och dämpade färgerna på dessa champagneflöjter. Oavsett om du köper några av en färg eller mixar och matchar, kommer de helt enkelt att ta med din barvagns glans helt upp. (via antropologi)

Vad sägs om ett vackert mönster i guld på dina glasögon? Jag lovar, oavsett vad du sätter i dessa, från enkel champagne till whisky sours, de förgyllda mönstren kommer att göra någonting ser vackert ut. (via West Elm)

Dessa diamantglasögon kommer att bli partiets rostat bröd. Särskilt om du serverar något mjukt och rosa i dem! De kommer att göra festinredningen i sig själva. (via Urban Outfitters)

Tveka inte att gå klassisk vintage med dina drycker. Och när du gör, snälla servera dem i dessa klassiska vintageformade glasögon. Gästerna kommer att känna att Grace Kelly och Cary Grant dricker ut ur dessa. (via West Elm)

Jag har haft mina ögon på dessa polka prickade glasögon under lång tid. Kommer de inte att se helt enkelt glamorösa när de fylls med bubbla champagne? Det är som förgylld bubbla två gånger över. (via antropologi)

MoreINSPIRATION
  • Hur man förbereder ditt hem för stora nyårsaftonpartiet
  • Svart Champagne Flöjter - Jazz
  • Personliga Cocktailglasögon

För den moderna barvagnen är dessa geo-glasögon enkla och perfekta. Koppla dem med enkla svarta omrörare för killarna och däck fälgarna i socker för tjejerna. (via West Elm)

Enligt min åsikt är rosa det bästa. Så när jag såg dessa rosa champagneflöjder, föll jag i en förälskelse. De är sådan den perfekta nyansen av ballerina rosa som kommer att se fantastiskt ut i alla dina selfies. (via CB2)

Det glaset heter en coupe. Ännu ett ljuvt exempel på glasvaror som har en vintage touch, men de metalliska polka punkterna kommer att hålla det från att se för kitchy på din barvagn. (via antropologi)

Vad är bättre än en uppsättning förgyllda chevronglasögon? En uppsättning förgyllda chevronglasögon med en matchande dekanter. Dessa killar kommer att se fantastiska bredvid dina små fina aptitretare. (via Amazon)

För de unga värdarna, ge några av dessa fraser glas på din bar vagn detta nya år. Jag skulle inte skylla dig om du sätter ett mönstrad pappersstrå i dem bara för sparkar. (via Urban Outfitters)

Gör dig redo att bli förvånad. Dessa glasögon ... är splittrasäkra. Om du vet att en gäst som du inbjuder brukar ta del av lite för mycket, se till att de får en av dessa så att du inte behöver städa upp brutet glas senare. (via terräng)