Enkelt sätt att förvandla ett träbord till ett färgstarkt föremål för huset

Enkelt sätt att förvandla ett träbord till ett färgstarkt föremål för huset
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller möbler är enklare bättre. Ibland behöver ditt hem en färgstark färg. Du kan lägga till den färgtypen med ett kreativt DIY-projekt. Vi ska till exempel visa dig hur du enkelt kan förvandla ett vanligt träbord till ett iögonfallande möbel för ditt hem. På så sätt kan du personifiera ditt hem och vända bordet till något lite mer original.

Du kan bli förvånad över hur lätt du kan göra ditt matbord i ett färgstarkt och fräsch möbel med ett helt nytt utseende. För det här projektet behöver du bara lite tejp av olika färger och, naturligtvis, ett bord. När du har valt dina färger bestämmer du för en design. Allt du behöver göra är att lima bandet till bordet på något sätt som du gillar. Du kan antingen skapa ränder av olika färger, en regnbåge eller något helt annat. Bara leka med bandet och kom med något originellt och kreativt. Det är ett projekt som gör att du kan anpassa ditt matbord och på så sätt hela huset.

MoreINSPIRATION
  • 10 sätt att använda en enkel artikel: Ikea Knuff Hacks
  • Enkelt Lipper rektangulärt bord och stol för barn
  • 4 enkla sätt att göra en träbordsskiva för hemmakontoret

Faktum är att det inte ens behöver vara ett matbord. Du använder samma teknik för barnens lekbord eller bord eller för ett sidobord, nattduksbord eller något helt annat. Det är ett mycket enkelt projekt som kan anpassas och omvandlas till allt du vill ha. Du har friheten att välja färger, dimensioner och till och med själva konstruktionen. Allt vi gjorde var att erbjuda dig en idé och ett materialval. Vad du gör med det är upp till dig. {Found on ladycroissant}.