The Dreamy Anguillan Resort med inredning av Kelly Wearstler

The Dreamy Anguillan Resort med inredning av Kelly Wearstler
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Anguilla Resort är en vacker karibisk destination som erbjuder fantastisk utsikt tillsammans med spektakulär samtida arkitektur. Inredningen av orten var designad av Kelly Wearstler och de är baserade på kontrast av textur och harmoni av linjerna. Anläggningens gäster kan njuta av sin vistelse i ett av de lyxiga rummen och de kan också besöka signaturrestaurangen med utsikt över Barnes Bay och Meads Bay, Sunset Lounge, Sunset Pool, rymden och fitnesscentret samt de två vackra sandstränder.

Den lyxiga Anguillan Resort ligger vid kanten av en vacker karibisk ö. Den byggdes med hållbara funktioner och har en mycket elegant samtida arkitektur. Anläggningens hotell byggdes med flera miljöhänsyn i åtanke. Till exempel är över 90% av vattenfixturerna lågt flöde, med mindre vatten än vanliga armaturer. Dessutom har ett läcksökningssystem installerats samt ett droppbevattningssystem som tar hand om alla träd och blommor som omger hotellet och kan hittas i hela orten. Utöver detta använder anläggningen miljövänliga och biologiskt nedbrytbara rengöringsprodukter.

MoreINSPIRATION
  • Den drömmande Kempinski Hotel Bahia resort
  • Den lyxiga Mykonos Grand Beach Resort i Grekland
  • Den nyrenoverade Le Mirador Kempinski Resort

Hotellets rum är eleganta och elegant inredda. De har moderna mönster med minimalistiska möbler och chic tillbehör. Interiören är avslappnande och avslappnad och atmosfären är luftig och inbjudande. Dessutom ger alla rum panoramautsikt över havet eller det omgivande landskapet. Anläggningens stil är modern och fokuserar på enkelhet med en touch av dramatisk och djärv.