"Ångstolar" med stående utslag

"Ångstolar" med stående utslag
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

De är visuellt obefintliga ... ja, nästan ... och de lägger ingen färg till ett utrymme. Men ibland är dessa egenskaper exakt vad som gör Lucite stolar (a.v.s. "ånga" eller "spök" stolar) idealiska för att fullt ut förbättra stilen i ett utrymme. Ångstolar är moderna, eleganta och helt hemma på några av de mest intet ont anande platserna. Faktum är att deras närhet till osynlighet ibland ger upphov till konsekvenser. Se efter själv:

Ett långt smalt utrymme, som detta kök-matsal, visas större när ångstolar används som sittplatser. Stolarna förhindrar inte det visuella rummet, och därför kan våra ögon resa vidare och förstå hela rummet på en gång. Dessa stolar lägger till friskhet och ett enkelt, nästan undermedvetet textelement till detta vita neutrala utrymme.

De arkitektoniska detaljerna i detta rymd är övergripande många, inklusive olika höjder av trimmade skåp. Visuellt viktiga stolar i baren här tycks vara tunga och tippa balansbalken till utrymmet som helhet. I sin tydlighet fungerar dessa ångstolar faktiskt fint med det stora fönstret över disk. Som det ligger, sänker ryggstödets nedre rygg lite under bänkskivan och betonar de vackra flänsarna.

Som ett modernt kontorsutrymme med tonvikt på linjären är dessa ångstolar ett perfekt val för att förbättra den moderna känslan i detta utrymme. De (stolarna) verkar vara något annat än benlinjer, vilket är en stor stilistisk fortsättning på "hästens" skrivbordsben, vinklad skrivbordslampa och till och med diagonal trappstöd. Vi ser ingenting annat än fab moderna linjer här.

MoreINSPIRATION
  • Louis stolar och deras mångsidighet
  • Den eleganta ångbarnstolarna
  • Innovativa rör stolar

Ångbarnstolarna i denna eleganta vardagsrumsinstallation är särskilt förklädda ... vilket är ett praktiskt inredningsalternativ. Den extra långa moderna soffan (i citron gul, inte mindre!) Är belle av detta utrymme, men det är långt ifrån det enda designelementet som är värt att notera. Den texturerade box-beam taket, diagonal hyllplan och många andra moderna element arbetar för att skapa en visuell fest. Att lägga till ett "tyngre" objekt i baren skulle minska den enorma effekten av varje annan del av detta utrymme.

En Louis-ångstol definierar stilfullt hela fåfängshörnet i detta sovrum. De traditionella detaljerna i rymden (till exempel de förgyllda inramade speglarna, kurvfönstren och silkesdäck) matchas av Louis-stolens traditionella form. Men som en traditionell form i ett modernt material, lägger ångstolen själv ett kritiskt modernt element som smälter ut linjen mellan traditionell och modern.

Matchade med flamboyanta Lucite-legged stolar vid matbordet, är denna Louis-ångstol vald för att hålla sig borta från det visuella sättet. Men i finlinjans balans av att helt försvinner och lägger lite stil i utrymmet läggs en djärv ryggkudde för att göra det åtskilt från laget. Jag älskar hur dessa stolsval ger ljusstyrka till benområdet och får ögat att resa uppåt i rymden ... till den vackra utsikten ut genom glasdörrarna.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4,5 och 6.