White Pearl Chalet i franska Alperna

White Pearl Chalet i franska Alperna
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alperna erbjuder spektakulär utsikt och ett fantastiskt landskap vart du än tittar. Av denna anledning är dessa berg favoritmål för skidälskare runt om i världen året runt. Den franska sidan av Alperna rymmer många lyxhotell med fantastiska upplevelser för sina gäster. Ett exempel på en sådan plats är White Pearl Chalet placerad vackert mellan byn Val d'Isère och La Daille.

Detta fantastiska lyxläge designades och byggdes av Philippe Capezzone, en välkänd arkitekt, ägare till det 5-stjärniga Hotel Kilimandjaro i Courchevel och det var tänkt att svara på de mest krävande komfort- och lyxstandarden. Kabinens personliga förare tar dig till och från var som helst, eskorterar dig och dina vänner eller du kan ta en gratis buss som serverar hela orten.

MoreINSPIRATION
  • Chalet Grand Roche - En juvel i franska Alperna komplett med lyxiga funktioner
  • Charmig Vinter Chalet i en av de äldsta skidområdena i de italienska Alperna
  • Den charmiga Petit Chateau 1850 i franska Alperna

Den unika utformningen av denna chalet har en intressant mix av nutid med traditionell lokal design bestående av underbar klassisk träbearbetning och Savoyard sten tillsammans med många designmöbler. Som vi kan se i dessa bilder går utsatta träbjälkar vackert med alla bitar på golvet och ställer in en varm atmosfär. Förutom de 5 badrummen har 3 vånings byggnaden många platser där du kan äta, vila, bada och koppla av från de inre vita bergstopparna. För 18 000 till 33 000 euro per vecka kan hela denna plats vara till ditt förfogande året runt.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: