10 DIY Driftwood Decoration Idéer för att skapa en unik inredning

10 DIY Driftwood Decoration Idéer för att skapa en unik inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Driftwood är en form av marina skräp och det brukar bli en form av skydd och mat för fåglar, fiskar och andra vattenlevande arter. Det kan dock också användas som en del av dekorativa möbler och andra konstformer. Det är ett populärt element i fisketankar och det kan också användas för att skapa andra typer av dekorationer till hemmet och till och med några praktiska föremål. Vi har valt 10 exempel för att illustrera denna idé.

1.Driftwood vägg trädgård.

Detta är en vacker dekoration för huset och ett sätt att införa en bit av naturen inuti. För att göra en liknande dekoration behöver du en bit av drivved, krokar, naglar och några luftväxter som inte behöver jord. Du bör först rengöra veden för att bli av med eventuella buggar och oönskade bakterier och skruva sedan krokarna för att hänga den på väggen. Lägg till växterna och det är klart. Planterna behöver antingen placeras i vatten en eller två gånger i veckan eller sprutas med vatten ibland. {Hittas på enderbynest}.

2. Driftwood trasa hängare.

En annan sak du kan göra med drivved är en tyghängare. Det är en praktisk sak och det kommer också att ha ett unikt utseende. För detta projekt behöver du några torra trädgrenar eller bitar av drivved, wire cutters, tang, en såg, en borr och lim. Börja med att peeling av barken från grenarna så att dina trasor inte blir smutsiga. Borra sedan ett hål i mitten av grenen och fäst kroken med starkt lim. Låt det torka och din hängare är redo. {Found on site}.

3. Vedbordslampa.

Vissa mer komplexa föremål kan också tillverkas med drivved. Du behöver tålamod och kreativitet. En glidlampa, till exempel, skulle vara en mycket vacker och unik dekoration för alla hem. I det här fallet kan projektet gå i två riktningar. Du kan antingen skapa en permanent eller en tillfällig lampa. I båda fallen behöver du bitar av drivved. För att göra en tillfällig man behöver du bara fixa drivvedstyckena till lampans botten med tråd eller tejp. Om du vill skapa en permanent lampa kan du bara använda lim för att hålla allt ihop. {Found on sweetsomethingdesign}.

4. Drivkran.

En bra idé för en dekoration skulle också vara en krans. Detta är ett objekt som du kan göra när du har en massa små drivvedstycken men ingen aning om vad du ska göra med dem. Kransen är verkligen enkel att göra. Du behöver bara klistra ihop drivvedstyckena för att bilda en cirkel. Varmt lim är att föredra i detta fall. Kransen skulle göra en fin dekoration för ingången eller till väggen. {Found on alisaburke}.

5. Driftwood ljushållare.

MoreINSPIRATION
  • 20 Cool Driftwood Decor Idéer med kustinflytande
  • Hur man gör unika hemtillbehör med trädgrenar
  • Driftwood lampor som tar stranden och skogen i ditt hem

Ljushållare är klassiska dekorationer i alla hem. Det finns många av dem och de finns i alla butiker. Men om du vill ha något annat, något unikt, kan du göra din egen dekoration med något så enkelt som en bit av drivved. Du behöver en lång bit av drivved, ljusstrålkastare, en borr, en spade, måttband, en platt skruvmejsel eller en mejsel och en hammare. Markera de platser där du vill att hålen ska vara och borra sedan hål med en mellanslag. Du kan också använda en skruvmejsel och en hammare. Sätt ljusen i hålen och din dekoration är klar. {Hittas på restaureringshouseblog}.

6. Driftwood står.

En vacker bit av drivved kan också stämas för att göra en stift eller stativ. Fäst det enkelt på väggen med krokar eller naglar och lämna det som sådant eller lägg till lite rep som i det här fallet. Du kommer att kunna göra en vacker och snygg dekoration för alla rum i huset, inklusive badrummet. Repet kommer att fungera som ett stödsystem för hyllor eller i detta fall dekorativa paneler med alla slags meddelanden skrivna på dem. {Found on theletteredcottage}.

7. Driftsklädsel.

En annan väldigt användbar föremål för alla hem är en kappstång. Om du vill skapa något original kan du göra en själv med en trädgren eller en bit drivved. Du kan antingen montera den på en vägg eller stänga den från taket eller någon annan struktur. Lägg krokar direkt på hyllan eller lägg hängen på den för att skydda ytan. Se till att den är tillräckligt stor för att rymma dina kläder och tillbehör. {Found on houseandhome}.

8. Nyckelhållare.

Ett annat praktiskt föremål för korridoren är en nyckelhållare. Det är verkligen användbart och du kan göra en själv om du vill. Du kan använda drivved eller en trädgren. Du behöver några krokar, en borr och skruvar. Borra några hål i drivved, fixa krokarna med skruvar och fäst det på väggen eller någon annanstans du vill ha. Det kommer också att göra en vacker dekoration. {Found on restorationhouseblog}.

9. Driftwood smycken display.

Detta är en särskilt vacker dekoration, eftersom kontrasten mellan drivvedstycket och de fina pendlarna och halsbanden är ganska stark och synlig. För att göra en sådan bit behöver du en bit drivved eller en fallen trädgren, någon ull eller sträng, en hammare, naglar, linjal, penna och en borr. Sätt in naglarna. De kommer att fungera som krokar. Borra ett hål i väggen och sätt in en spik för att hänga dekorationen från. Fäst strängen och du är färdig. {Found on kookyquirkycute}.

10. Driftwood spegel.

Speglar är några av de vanligaste dekorationerna och det finns minst en i alla hem. Du kan personifiera ditt med hjälp av drivvedstycken. Ta först en ram och täcka den med burlapremsor med varmt lim. Använd torra bitar av drivved och fäst dem en efter en med varmt lim. Se till att spegeln är skyddad och att limet inte påverkar det. Låt allt torka och njut av din skapelse. {Found on makethebestofthings}.