Konstälskarens villa utformad till det minsta detaljet

Konstälskarens villa utformad till det minsta detaljet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om det finns många otroliga hus med fantastiska mönster i alla hörn av jorden, är det inte varje dag som du ser en med en sådan väl genomtänkt design. Detta är en villa i Stuttgart, Tyskland. Känd som SU-huset, var byggnaden designad av Alexander Brenner Architekten i ett villa kvartal vid kanten av en skog. Det byggdes för en konstälskare och hennes familj.

Som du märker är villan utformad till minsta detalj. När du kommer närmare ser du garaget och den övre trädgården med sin vackra sjö och uteplats. Pebble stone golv förbinder allt till ingången. När det gäller själva huset är designen ren, modern och smart.

MoreINSPIRATION
  • Modern Villa gör det mesta av sin dubbla orientering
  • Villa GM med en spektakulär utsikt över havet
  • Vacker villa med charmiga interiörer

Ingångshallen leder till matsal som har högt i tak och tänds av takfönster. Det är ett utrymme som är direkt anslutet till en terrass med möjlighet att ansluta de två genom att ta bort golv till taket. Köket kan ses som antingen ett sluten utrymme eller som en del av det hela på grund av skjutdörren.

Vardagsrummet är rymligt och det har en stor öppen spis som gör att den känns mer intim och inbjudande. En vägg är täckt av målning och skulpturer, vackert upplyst av ett stort takfönster. Villan har också ett kontor och en studio där vackra konstverk kan beundras. Ett förråd för konstverk finns bredvid studion.