Vackert modernt hus av E. Cobb Architects

Vackert modernt hus av E. Cobb Architects
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Slutfört 2010 av E. Cobb Architects, ett Seattle-baserat företag, är detta nästa fantastiska moderna bostad i Mercer Island, Washington känt som Graham House.

Detta hus har många fördelar, en av dem och förmodligen en viktig är att den placerar nära vatten så att du kan njuta av en fantastisk utsikt. Även golv till takfönstren tillåter mycket naturligt ljus. En annan mycket viktig aspekt är att arkitekterna valde att skapa en öppen planlösning som ger det ett rent och luftigt utseende.

MoreINSPIRATION
  • Olson Kundig Architects vackra hus i Oregon
  • Seattle Gallery House av Olson Sundberg Kundig Allen Architects
  • Vacker bostad i Aspen, Colorado med fantastisk utsikt av Studio B Architects

Graham Residence är mycket modernt, har en underbar öppen spis, ett multifunktionellt kök utrustat med rostfria vitvaror och intressanta lampor. Rummen har ljusa färger i kombination med några mörkare som ger den den perfekta balansen. Dessutom kan du se ett vackert barnrum som har ett studieområde, fantastisk utsikt och ljusa färger, allt ditt barn behöver för att väcka sin kreativitet. Badrummet ser ut som ett spa med färgstark kakel och moderna möbler.

Ditt hem borde vara ditt palats och detta gäller för detta hus. Detta residens är en majestätisk egenskap, det är hip, chic och också en varm och välkomnande plats att landa. Rena linjer, öppna ytor och vackra minimalistiska interiörer gör Graham House till ett underbart drömhem.