Havsutsikt Singelbostad

Havsutsikt Singelbostad
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna vackra moderna bostad ligger i Laguna Beach, Kalifornien, USA. Det konstruerades och byggdes av MACK Architects tillsammans med associerade Dongwoo Architects och Oligino Construction Services. Bostaden ligger på ett område på 4 000 kvm och det slutfördes 2009. Det var utformat som ett enfamiljshus, ett lugnt och lugnt hem som utnyttjar sin plats fullt ut. Eftersom huset ligger längs de branta kullarna i Laguna Beach, var otroligt vacker havsutsikt ett viktigt element vid utformningen av denna plats.

Bostaden är en tvåvåningsstruktur med ett ljust metalltak och en trevlig terrass där ägarna kan beundra de fantastiska omgivningarna och den spektakulära utsikten. Huset är indelat i två separata nivåer och det innehåller ett stort öppet vardagsrum. På övre våningen finns vardagsrum och matsal tillsammans med ett stort öppet kök. Den andra nivån innefattade de privata områdena i huset.

MoreINSPIRATION
  • Peregian Beach House med havsutsikt av Sparks Architects
  • Enfamiljers bostad i ett område begränsat
  • Samtida familjehus med utsikt över stranden i Sydney

På västsidan finns en vacker uteservering som gör övergångarna mellan den spektakulära utomhus och inredningen samtidigt som de utsätter de inre utrymmena till den vackra utsikten. Trots att jag verkligen gillar denna bostad och jag kan inte förneka att utsikten är extraordinär tenderar jag fortfarande att ha problem med den branta kullen som den sitter på. Det finns ingen separation mellan terrassen och det där området och det får mig att tro att det inte alls är säkert. {Found on archdaily}