Uppdatera dina vardagliga rum med nya coola stolar

Uppdatera dina vardagliga rum med nya coola stolar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även de mest avslappnade livsstilarna kan dra nytta av tillägget av en cool stol eller två. Nya design, former och klädselval ger ett riktigt stort utbud av alternativ. Byte av en stol eller två kan vara en stor uppdatering för ett rum, vilket kräver en mindre investering än en komplett make-over.

Bella Rustica parar en knobbig beväpnad, gyllene ram med intressanta svartvita stoppade kuddar. Benen har en grundläggande form som håller stycket avslappet, även om det har en touch av metallisk.

Den väsentliga fyrkantramen på den här stolen ser ut som staplad formning. Polstret i läder, är kuddarna en dämpad, soky sammet. Trots formeln av sammeten, gör formen, veden och läder läget extremt avslappet.

Denna version av torgstolen är fortfarande avslappnad men har en mycket modernare känsla tack vare det lätta träet och den släta designen. Hyllorna på sidorna är en bra tilläggsbonus.

Stolens yttre sidor är speciellt intressanta tack vare träskenarna och heta benen.

En rostig patina med läderfodral är de viktigaste dragen som gör den här coola avslappnade stolen avslappnad. Bobo Intriguing Objects har denna "tolkade plast franska bistro stol" kallad Stella. Det är en mångsidig matsalstol för en avslappnad miljö.

Jamie Youngs påtvinga denna stolstol är Ming Round Back Chair, som har lite mer detaljer kring sitsens botten. Det framkallar en del av Ming-dynastiestilen i Kina utan att vara formellt formell. tack vare de rustika materialvalen.

Ibland är allt som krävs för att få en vanlig fåtölj cool, en nyare form. Den här från Bobo har en toppad rygg vilket ger den robusta läderklädseln ett mer intressant utseende. Lägga till en kudde i en annan textil tillför det eklektiska utseendet.

Även en utomhusstol kan lägga en cool atmosfär till din uteplats eller däck. En virvelformad stol med träplattor har ett helt annat utseende från stolens standardvinkliga stil. Den här har en mer flytande och avkopplande känsla.

För en mer beachy känsla, lägger en avslappnad stol som har ett vävt säte till atmosfären. Denna speciella stol har en ovanlig stil av vävning som ger intresse. Träramen och den neutrala kudden hjälper till att hålla det informellt.

MoreINSPIRATION
  • Funky och coola stolar Spice Up Your Home's Decor
  • Coola design tar moderna stolar från grundläggande till fantastiska
  • Välj moderna stolar för att införa elegans i din matinredning

För ett modernt utrymme har Kube Imports Ventura High Back stolen. Den är väldigt snygg av extremt bekväm för ditt utomhusunderhållande utrymme. Alone eller som en uppsättning är det en mångsidig design.

Mysigt och slouchy är två fantastiska drag för en avslappnad stol. Den här har mockappstrykning och utsatt sömnad än förhöjer den informella närvaron.

Mer strukturerad men lika avslappnad är den här läderstapade stolen och ottoman från UMA. Den kraftiga träramen och de naturliga färgerna är ett bra val för ett avslappet utrymme.

Classic Home's tubulära metallramad skrivbord eller matsal stol har en modern och avslappnad look. Den mörka metallen och det varma träet är lämpliga för alla avslappnade inredningar.

En duo av generösa läderstoppade stolar med vinklade träramar är en mycket elegant men avslappnad uppsättning. I ett vardagsrum eller på kontoret är det mångsidigt konversation sittplatser.

Artful stolar kan fortfarande vara avslappnad, som dessa från Arte in Motion. Designad med italiensk läder av högsta kvalitet och en ram som liknar flygplanets yttre, de är betydande och maskulin.

Ibland är mindre mer, särskilt med en ledig stol. Den här ljust polstrerade armlösa stolen lockar dig att slumpa ner i det och slappna av. Biten, från Moe's Home Collection, är minimalistisk men avslappnad.

Coola stolar kan också vara höjdpunkten i landets eleganta inredning. Park Hill Collections rustika stol är en stor accent för ett kök eller vardagsrum. Lägger till några gammaldags kuddar och det är en oöverträffad rustik accent.

Du kanske eller kanske inte har hört talas om Jungalow-stil, men det är främst ledigt. Bohemian och tropisk, och det är en mycket trendig stil för ditt hem eller uteplats. Denna speciella stol är från Selamat.

Selamats Lucia Mod Seat har en mindre profil men är lika snygg. Den randiga vävningen är extra speciell.