DIY planter som du kan göra för under $ 15

DIY planter som du kan göra för under $ 15
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eftersom det är varmt och soligt ute är det dags att ta växterna ute och låta dem njuta av det fina vädret. Du kan enkelt integrera färska växter i din inredning genom att hänga dem i olika områden. De tar ingen golvyta och de fräschar upp atmosfären. Så här kan du göra en planterare själv och för mindre än $ 15.

Du kan göra planteraren själv eller du kan presentera den till någon. För det här enkla projektet behöver du bara ett tunt klätterrem eller ett bomullståg, en liten plast- eller keramisk skål, en liten växt eller ditt val och ett sax. Du kan antingen lägga växten i planteringen i början eller i slutet av projektet. Hur som helst, det första du behöver göra är att skapa en cache-pot. Du kan göra det genom att ta 8 stycken nylon eller bomullstop.

MoreINSPIRATION
  • DIY trähängande planter
  • DIY Tree Trunk Planter
  • DIY Vävd Hängande Växter

Separera repet först i fyra sektioner, två stycken rep per sektion. Du kommer att arbeta med ett snitt av rep i taget. Slå först de två bitarna av rep i en knut och lämna ungefär 1 tum över knuten. Det är där alla åtta repstycken ska bindas upp. Fortsätt genom att göra fler knutar. Du kan använda bilderna som inspiration eller du kan komma med din egen design. Vid slutet knyter alla repstycken samman och lägger plantan med växten inuti. Du kan välja storlek och längd på cache-potten, liksom färgen på repet. Du kan även använda mer än en färg och experimentera olika mönster. Läs hela handledningen på raffinaderi29.