DIY moderna trä julgranar

DIY moderna trä julgranar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Skapa din egen färgglada skog med geometriska julgranar för en modern twist på årets semesterinredning! Dessa ljusa och roliga träd är tillverkade av tunn plywood och har en gång ställts ihop på egen hand för en enkel semesterdisplay - perfekt för ett bord mittpunkt eller mantel dekor!

Supplies:

  • tunn plywood (finns i små skärningar på din lokala hårdvara eller hantverksbutik)
  • linjal eller rak kant
  • penna
  • färg (akryl eller sprayfärg om det är föredraget)
  • pensel
  • bandsåg

Instruktioner:

Se till att du arbetar med hanterbara storlekar av trä. Din lokala hantverk kommer att ha mindre bitar av tunn plywood. Även din lokala hårdvaruaffär kan ha större bitar som de kan skära ner till storlek för dig. Du vill att varje bit bara är något större än den trädstorlek du vill, så att du enkelt kan manövrera på bandsagen.

1. Börja med att mäta och rita dina träd på plywood med en penna. Använd linjalen som en rak kant för att göra renare, enklare skärningar av ditt geometriska julgran. Du kommer att vilja använda 2 stycken kryssfaner staplade tillsammans medan du drar dina träd. Håll träbunten ihop för dina skördar - använd en klämma om det behövs.

MoreINSPIRATION
  • DIY Modern Tabletop julgranar
  • DIY Rustic Felt julgranar
  • DIY Mini Garn julgranar

2. När du har dragit alla dina träd på träet, använd bandsågan för att klippa ut dina träd. Du kommer att vilja hålla dina 2 stycken kryssfiner staplade ihop medan du gör dessa skär så att du hamnar med 2 trädutskärningar som är lika stora.

3. När dina träd har klippts ut måste du klippa en liten mager lut i toppen av ett av träden (från trädets spets till halvvägs ner i trädet) och botten på det andra trädet (från botten av trädet till halvvägs upp i trädet). Slaten måste vara så bred som din plywood bredd. Var noga med att markera mitten av dina träd för slatsarna så att när du sätter träden tillsammans möts de högst upp i mitten av varje träd.

4. Äntligen måla dina träd. Du kan borsta måla eller spraya dem i olika färger!

Sätt dina träd tillsammans (de borde släta in i varandra) och titta på din skog växa!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: