Funktionell Ballard kampanj stol

Funktionell Ballard kampanj stol
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du inte är bekant med idén om kampanjmöbler, så är det vad du borde veta om det. Det verkade under Julius Caesars tid och det var en typ av möbler som lätt kunde brytas ner och transporteras på militära kampanjer. På det här sättet var det lättare att bära och ett sätt att ta tröst att gå. Idag används det inte för samma ändamål men det förblev en intressant stil som fortfarande finns på marknaden.

Ballard är en stol som delar dessa egenskaper. Det är en kampanjstol som fortfarande innehåller de ursprungliga detaljerna i designen. Det modellerades efter koloniala brittiska möbler i artonhundratalet och tidigt artonhundratalet och, även om det inte används i militära kampanjer längre, skulle det göra en mycket intressant uttalande i varje hem.

MoreINSPIRATION
  • Vintage-chic kampanj matsal stol
  • Calligaris Air Cantilever Läderstol
  • Elegant svängbart läder skrivbordsstol

Ballard-stolen är tillverkad med hjälp av Kikar-trä, ett litet och tornigt träd odlat i Indien, och distresserat buffelläder. Den har en enkel ram som viks upp för enkel transport. Den har svängbara fogar, läderstödremsor och en lutande rygg. På grund av dess egenskaper skulle det vara ett bra val för dem som reser mycket eller för dem som gillar fiske. Stolen mäter: L23-3 / 4 x W23-3 / 4 x H31-1 / 2 tum och det kostar $ 490. Det finns också en matchande ottoman som säljs separat.