"Bo på kusten" - en inspirerande bok av Barclay Butera

"Bo på kusten" - en inspirerande bok av Barclay Butera
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det mesta av vår kunskap kommer från andra. När någon är bra som någonting delar de den här informationen med resten av världen och på det sättet får vi alla att assimilera dem. Böcker är ett bra sätt att överföra information och de täcker alla domäner, inklusive inredning. "Living on the coast" är en väldigt inspirerande bok skriven av Barclay Butera.

Författaren analyserar en rad badhem. Han klassificerar dem i fem kategorier (Stuga Beach, Classic Beach, Serene Beach, Modern Beach och Elegant Beach) och han tar sedan stilen och utvecklar den. För att bättre förstå alla, ger han konkreta exempel. Här är några av de bostäder som finns i böckerna. De representerar olika typer av strandhem. De flesta hem som ges som exempel är ljusa och fridfulla. De följer olika teman men de flesta är klassiska, som nautiska teman.

MoreINSPIRATION
  • Den pedagogiska kusten till kusten Rug
  • Praktiska boklampor av Ragip Erdem
  • En intressant rolig boksäng

Varje exempel följs av råd. De inkluderar information relaterad till tyger och texturer som går med den speciella stilen och inredningen. Designern ger också råd om färg, tryck och hur man blandar dem för att skapa en balanserad inredning. Boken är skrivet på ett mycket vänligt sätt, som om författaren skulle prata med en elev. Han delar sina hemligheter och låter oss in i sin egen värld. Allt vi behöver göra är att öppna våra sinnen och lämna informationen i.