Hur man skyddar sidorna på din låga däck med terrassebord

Hur man skyddar sidorna på din låga däck med terrassebord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Har du ett lågt däck, där sidorna på däcket faktiskt sträcker sig under nivån på ditt gräs? Om du gör det kan du vara oroad över redwoods förmåga att motstå att röra marken (inte bra, åtminstone över tiden) eller små djurens tillgång till under din däckgolv. Om så är fallet kanske du vill överväga att lägga till terrassplattan i den nedre halvan av din däckkant för att skydda dem.

Terrassbräda säljs i några olika färger och bredder. I huvudsak är det en flexibel plasticky trim som är utformad för utomhus applikation. Denna speciella roll av terrassen styrelsen är 5 "bred.

Lossa din terrass styrelse längs sidan av ditt däck som du vill skydda. I det här fallet ville vi att överst på terrassen skulle ligga 2 "under toppen av däckgolvet. Det betyder att det skulle sträcka sig i marken om 1-1 / 2 ".

Använd en spade, trowel eller till och med en skruvmejsel eller maskros digger i någon del av markens kant som behöver lossa för att du ska kunna lägga din terrassplatta mot sidan av ditt däck.

Lägg terrassskivan hela vägen längs däckens sida innan du installerar någon del av det, för att vara säker på att den ligger platt - både platt mot däckens sida och platt i förhållande till nivån med toppen av din däck golv.

Mät gapet du vill, hela vägen ner på terrassen. (Detta exempel använder 2 ", men du kan använda vilket avstånd som passar ditt däckutrymme bäst.)

MoreINSPIRATION
  • Hur man trimmer en Redwood Däck: Avslutande torkar innan färgning och tätning
  • Hur man installerar ett böjt däckgolv
  • Hur man installerar en Redwood Deck Floor

Med en triangel linjal för att hålla toppen av terrassen styr i linje, installera en kort (1 ") yttre träskruv genom terrassen styrelsen in i sidan av ditt trä däck. Leta efter skruvar som är avsedda för utvändig / däckanvändning och som har en platt underhuvudsyta, så att skruvhuvudet ligger i spola mot terrassen. Många yttre träskruvar har vinklade huvuden, vilket vi inte tyckt vara att föredra.

Du kan rymma dessa skruvar dock nära eller långt ifrån varandra som du vill ha. Detta exempel valde ungefär en 9 "spridning från skruv till skruv. Var noga med att få en hjälpare hålla Terrassbrädet tätt mot sidan av däcken innan du installerar nästa skruv, eftersom det kanske vill bubblas bort från däcket på grund av att det har rullats upp.

Du kan enkelt klippa terrassen med ett par tunga saxar eller tennsnipar. Klipp det och sätt sedan in det andra terrassbordet runt hörnen på ditt däck efter behov.

När din terrassskiva är installerad (installationen går fort, när terrassskivan är torrmonterad på plats) fyller du i närliggande luckor eller hål i marken för att hålla allt säkert och vackert.

Här är vad den färdiga, installerade terrassen styrelsen ser ut ... innan den städas upp, förstås. Vi tycker om hur det knappast är märkbart (kommer att bli ännu mindre synligt när gräset inte mattas ner för vintern), men även när du märker det ser det elegant ut. Nästan som en snygg, skarp nagelhuvud trim på en härlig möbel.

Så, om du letar efter något att tjäna som en buffert mellan din jord och sidorna på ditt däck, rekommenderar vi starkt Terrace Board. Det är super lätt att installera, ser bra ut och skyddar ditt däckskog i många år framöver.