Svensk sommarutflykt av LASC Studio

Svensk sommarutflykt av LASC Studio
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta vackra och vackra sommarhus ligger i Österlen, Sverige och ligger på en 105 kvm tomt. Den är designad och byggd av LASC Studio och färdigställdes 2009. Österlen är ett vackert svenskt sommarhem. Huset är en omvandling av en övergiven bondgård. Trots att det här är en omvandling, är det nya sommarhuset en modern av nostalgi och moderna element.

Hela huset är fyllt med ljus och det är omgivet av naturen. Till skillnad från de flesta hus från det området som är robusta och traditionella, är det luftigt och det möjliggör en vacker koppling mellan inomhusutrymmen. Klienterna ville behålla de grundläggande traditionella funktionerna men de ville också ha möjlighet att njuta av naturen inomhus så att flera förändringar skulle ha gjorts, till exempel de stora rutorna.

MoreINSPIRATION
  • Gården omvandlades till sommarhus av LASC studio
  • Summer Retreat omfattar helt och hållet utsikterna med sin geometriska design
  • Summer Retreat bevarar sin vintage charm efter fyra decennier

Under omvandlingen bevarades några av elementen, som de ursprungliga golv och några av fönstren, medan två tredjedelar av innerväggarna måste rifnas ned. Stora fönsteröppningar infördes också. Materialen som användes i processen var begränsade till betong, tallskog och slät vitgips.

Färgen som används är bleka och mestadels neutrala, aldrig ljusa. Detta är ett enkelt och ändå lyxigt sommarhus som lyckades kombinera traditionellt med funktionalitet. Den direkta anslutningen till naturen var de element som gjorde det möjligt. {Found on archdaily och pics av ​​Stamers Office}