Den lyxiga Barcelo Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Den lyxiga Barcelo Asia Gardens Hotel & Thai Spa
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Barcelo Asia Gardens Hotel & Thai Spa ligger vid Medelhavet, i Costa Blanca semesterort, sydöstra Spanien, och har en överraskande men mycket trevlig mix av stilar. Det är en blandning mellan sydspanska och asiatiska influenser. Hotellet och spaet erbjuder sina gäster möjlighet att koppla av, men att även utforska denna unika region och lära sig mer om den lokala kulturen.

När det gäller designen påverkar området för asiatiska influenser överraskande element men de smälter vackert med de lokala influenserna. Hotellet har en deluxe-svit med en imponerande balinesisk inredning med starka asiatiska element. Men när du märker den vackra panoramautsikt från terrassen skapas en fin balans mellan dessa två världar.

MoreINSPIRATION
  • Det lyxiga Ohla Hotel Barcelona
  • Lyxigt och konstnärligt Daniel Hotel i Wien
  • Den lyxiga D-Hotel Maris i Turkiet

Hotellet erbjuder totalt 312 rum, alla med eleganta inredningsdetaljer och underbar utsikt. Gästerna kan antingen koppla av i sina rum eller i oändlighetens pooler eller de kan utforska omgivningen, besöka spaet för thailändska massage i friluftshus, ta yoga och pilatesklasser eller besöka golfbanorna.

Dessutom är stranden och tre nöjesparker också nära hotellet. Barcelo Asia Gardens Hotel & Thai Spa erbjuder också ett utbud av restauranger med en mängd olika alternativ att välja mellan plus tre barer. Det finns en butik för shopping, ett affärscenter, ett gym, jacuzzi och bubbelpooler, en barnklubb med dagliga aktiviteter samt inomhus och utomhuspooler.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: