Omforma din inredning med geometriska former

Omforma din inredning med geometriska former
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oavsett var och hur du använder dem är geometriska former alltid något som fascinerar oss. Det är förmodligen för att de verkar så artificiella, så annorlunda från alla de brister som naturen har gjort oss till. Det är därför att lägga till några skarpa kanter och geometriska former, oavsett hur enkelt eller komplicerat de är, kan helt ändra hur vårt hem ser ut.

Det är emellertid inte lätt att införa dessa mönster och former till inredning. De tenderar att sticka ut omedelbart, även om de är extremt enkla. Så vad som helst med geometriska former skulle omedelbart bli en accent och fokus i ditt inre. Tillbehör och dekorationer är vanligtvis enkla sätt att införa mönster, form och färg i ett rum. Ljuskronor är särskilt stora eftersom de är utformade för att vara iögonfallande och att fungera som accent bitar. De ger oss ett utmärkt tillfälle att experimentera med alla slags geometriska former.

MoreINSPIRATION
  • Googles huvudkontor i Madrid - En lekfull blandning av färger och geometriska former
  • Runda pinnar i fyrkantiga hål: Spelar med former i inredning
  • Geometric Backsplash Designs och Kök Décor Möjligheter

Ett annat sätt att göra det är med hjälp av tillbehör som mattan. Geometriska mönster tenderar att vara mindre invasiva när de finns i något så vanligt som en matta. Då finns det också de klassiska ränder och rhombuses som vi ofta använder för väggarna, liksom de rutor som används för golven. Dessutom kan tillbehör som kuddar, kuddar eller konstverk vara mycket framgångsrika i den meningen. {Bildkällor: 1,2,3 & 4}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: