Hjärta Väggkonst för Alla hjärtans dag

Hjärta Väggkonst för Alla hjärtans dag
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Oh Valentinsdag, Alla hjärtans dag, hur bra är du nära igen. Dag för "Forever Amore" ligger bakom hörnet, så det är dags att tänka på några speciella godis och tricks vi kan introducera hemma. Det ska inte vara blommor, hjärtan eller till och med choklad som gör denna dag speciell, men att lägga till vackra dekorationer är alltid välkomna (åtminstone på min plats!).

Jag ser alla hjärtans dag som en bra ursäkt för att bli flickaktigt och öka den härliga atmosfären runt. Ibland är det bra att ha en dag, vi kan helt visa upp våra inre (rosa!) Färger, även om det kan anses vara lite kommersiellt. Du vet att jag gillar ganska minimala dekorationer så jag försökte åstadkomma den traditionella V-dagslooken utan att göra hela mitt hem rött. Som ett resultat skapade jag ett gigantiskt inslaget hjärta, du kan hänga på din vägg för att överraska din bättre hälsa, eller flickvänner om du är värd för en liten get-together. Föreställ dig alla de söta selfies du kan ta med denna hjärtanbakgrund! Låter övertygande? Det är väldigt lätt att göra, men var tålamod eftersom det tar en stund att sätta ihop ullen runt ledningen (kärlek betyder tålamod rätt ?!)

Här är vad du behöver:

  • tjock röd ull / sträng (Obs: ju tjockare är ull desto bättre, eftersom det tar mindre tid att sätta ihop den runt tråden.)
  • tjock tråd
  • tråd sax
  • en sträng och en spik att hänga ditt hjärta på väggen

Instruktioner:

Först av allt bestämmer du storleken på ditt hjärta. Du kan mäta platsen där du vill visa den, för att förstå hur stor den måste vara.

MoreINSPIRATION
  • DIY Baker Twine Heart String Art
  • DIY Heart Stitched Basket
  • 17 Alla hjärtans dag hantverk från hjärtat

När du har rätt mått, böja tråden i form av hjärtat, vrid ihop båda ändarna. Vik ullen runt tråden till önskad tjocklek.

När du är nöjd med tjockleken på ditt hjärta, gör en knut i slutet och skära överflödet bort. Häng det på väggen och njut!

Det är en utmärkt DIY för alla som inte vill vända sitt hem till Valentinsdagens huvudkontor eller letar efter en cool bakgrund för bilder. Den 14 februari kommer kärlek i alla former och storlekar så jag hoppas att du också gillar det här tillägget! Grattis på Alla hjärtans dag!