Förpackningspapperslagringslösningar som håller kladden under kontroll

Förpackningspapperslagringslösningar som håller kladden under kontroll
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du gillar att dekorera gåvorna själv och anpassa dem till dina vänner, bör du tänka på att ha en station med pappersförvaring. Det gör allt väldigt lättare. Förpackningsgåvor är ett nöje när du inte behöver slåss för att hålla papperet rakt och på plats.

Väggmonterade stavar.

Installera stavar som de du använder för att hänga kläder i en sektion av ett väggskåp och vrid det utrymmet i ett förvaringsutrymme för inslagspapper. Varje roll har sin egen utsedda plats och du kan också lagra dekorationsbandet på samma stavar.

Krokar och knölar.

Skapa ett väggmonterat förrådsutrymme för ditt inslagspapper med metallkrokar och träklämmor. Installera dem är enkelt och du kan använda ledigt utrymme. Överväg att placera krokarna på din garderobsdörr. {Found on armelleblog}.

Skåpförvaring

Använd dina hemkontorsmöbler för att skapa originalförvaring för inslagspapper. Om du till exempel har öppen hylla i dina skåp, kan du vrida en eller två cubbies till förvaring för pappersrullarna.

Bakom stängda dörrar.

av Wing Wong

Tvättstugan kan vara en plats så bra som någon för inslagning av gåvor. Du har redan en räknare och du kan vrida ett väggmonterat skåp i din egen lilla station. Förvara papperet och tejpen på stavar och alla andra små tillbehör och dekorationer i påsar som du kan montera på insidan av dörrarna.

Torkställningar.

Tvättstugan ger dig också en mängd andra idéer och tillbehör. Använd till exempel torkställ för att förvara inslagspapper. Om du monterar dem på väggen sparar du utrymme och de är där om du behöver dem.

Island Craft Station.

av Susan Martin-Gibbons

En liten ö skulle göra en perfekt presentförpackningsstation. Du har disken, det inbyggda lagret med hyllor och lådor för alla dina tillbehör och du kan installera stavar på sidan för papperet. Om du har en stor roll kan du också placera den på disken för enkel åtkomst.

Secret Island Lådan.

MoreINSPIRATION
  • 3 sätt att använda skrot av förpackningspapper
  • 5 olika sätt att använda julpapperspapper
  • 5 smarta lagringslösningar för små utrymmen

Tilldela en hemlig låda till omslagspapper. Placera rollerna horisontellt eller hur de passar bättre och de sitter där trevligt och organiserat och väntar på att du letar efter dem när du behöver dem. Du kan använda en av lådorna från ditt kök eller tvättstuga.

Inbyggda Cubbies.

Små cubbies som dessa fungerar också bra. De ser små ut, men de är mycket rymliga om du lagrar det är långt och tunt, som omslagspappersrullarna. Organisera dem efter storlek, färg eller hur du föredrar.

Lådor.

Utdragslådor är inte exakt bra för att lagra massor av små saker. Å andra sidan är de en bra lösning för att lagra pappersrullar och andra liknande tillbehör. Grunt lådor är bättre eftersom du bara har en rad rullar och de är fortfarande organiserade.

Pull-out Station.

Extra långpappersrullar passar inte i vanliga lådor, så du måste hitta en annan lösning. Förvara dem rakt upp i en utdragsstation som den här. Skjut ut det och få den rulle du behöver utan att skada de andra.

Mjölkkratslagring.

Vill du inte använda utrymmet i dina skåp? Det är också bra. Använd en mjölkbehållare för att förvara ditt papper. Placera den på golvet, nära ditt skrivbord. Enkel, praktisk och med stor potential för anpassning.

Lagring på hjul.

Att ha en mobil lagringsenhet för ditt papper och förnödenheter är faktiskt väldigt praktiskt. Du kan ta det med dig i något av rummen. När det inte behövs, lagra det i garderoben med alla andra saker. Du kan skapa din egen mobilbehållare från en pall eller en kista. {Found on meukisleuk}.

Använd papperskorgen.

Här är en annan bra idé: Lägg hjul på en papperskorgen och du har en mobil behållare för allt ditt färgstarka papper. Du kan också hoppa över hjulen och då kommer det helt enkelt att vara en repurposed bin. {Found on chezlarsson}.

Dörrlagring.

Använd insidan av din garderobsdörr eller dörren på ditt hemkontor eller tvättstuga för att montera ställen och behållare för din dekorationsband, förpackningspapper och alla dina andra hantverksmaterial. Det är praktiskt och låter dig spara golv och skåputrymme. {Found on shescraftycrafty}.