Färska val: Bästa moderna kaffebord

Färska val: Bästa moderna kaffebord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: CB2

Soffbord, cocktailbord, enstaka bord ... det finns inte många möbler som har flera namn och användningsområden. När du överväger hur viktigt (och funktionellt) ett bra modernt soffbord är i ett vardagsrum, är det otroligt hur ofta det tas för givet.

Den första delen som kommer att tänka på när man inbjuder ett vardagsrum är i allmänhet en soffa. Men utan ett soffbord ser rummet - oavsett hur vackert - ut ofullständigt. Metaforiskt, tänk på din soffa som en bra klädsel och ditt soffbord som det perfekta paret skor att gå med.

Ta en titt runt ditt vardagsrum. Är det dags för ett nytt soffbord? Om så är fallet, här är våra val av de bästa som finns där ute. De är mode framåt och praktiska - och dina fötter kommer att tacka för att du har ett hem.

Freshome plockar för de bästa moderna soffborden

Bild: CB2

CB2 Peekaboo akryl soffbord

Klicka här för att köpa hos CB2

Mått: 37,5 "W x 13,75" D x 21,25 "H

När lätthet behövs i ett litet eller färgstarkt rum, är Peekaboo-bordet ($ 279) det perfekta valet. Varför spendera pengar på en vacker matta och täcka sedan en tredjedel av det med ett bord? CB2s designers löste det designproblemet med skapandet av detta soffbord.

Bild: Design inom räckhåll

Jon Gasca för Stua Eclipse Nesting Table Set

Klicka här för att köpa på Design inom Reach

Mått: 18,5 "W x 15" D x 8 "H (litet), 21,25" W x 19 "D x 10" H (medium), 25 "W x 25" D x 12 "H

Setet med tre Eclipse Nesting Tables ($ 455) är mångsidigt att fungera som flera bitar. Du kan använda dem tillsammans som ett soffbord för flera nivåer, eller individuellt som sidobord eller avföring. Finns i tre trädetaljer eller vitlack, det finns en ton som passar alla rum. Om utrymme är ett problem kan de alla vara borta i en.

Bild: AllModern

J & M Möbler Modern Swivel Soffbord

Klicka här för att köpa hos AllModern

Mått: 35,5 "B x 35,5" D x 12,5 "H (stängd)

Modern Swivel Soffbord ($ 578) är som en vacker vardagsrum smyckeskrin. Den har lagringsutrymme i de nedre två nivåerna, medan de två översta våningarna roterar 360 grader för flera utseende. Den är klar i en högglanslack, med vit på toppen och ljusa och mörka nyanser av grå under en tonal effekt.

Bild: Rum & styrelse

Room & Board Slim Cocktailbord

Klicka här för att köpa på Room & Board

Mått: 46 "B x 22" D x 16 "H

Slim Cocktailbordet ($ 379) kommer i 14 färger rakt ut ur en gelébönorburk; en mindre version ($ 219) är också tillgänglig. Förutom de roliga, levande färgalternativen är de två storlekarna utformade för att fungera i vilket utrymme som helst. Vi gillar särskilt den lilla (36 "B x 12" D x 16 "H) för rum där utrymme är begränsat; det fungerar också perfekt som en bänk när extra sittplatser behövs.

Bild: Blu Dot

Blu Dot Pi Round Coffee Table

Klicka här för att köpa på Blu Dot

Mått: 36 "runda x 14" H

Kuggar av slitstarkt, pulverlackerat stål ihop med antingen valnöt (svart topp) eller vitaska (vit topp) trädetaljering ger detta soffbord ($ 599) en viss geometrisk detalj. Dess fembenbas lägger till bordets stabilitet.

Bild: West Elm

West Elm Lacquer Förvaring Soffbord

Klicka här för att köpa på West Elm

Mått: 36 "B x 26" D x 17,75 "H

Ett av våra 2016-nyårs designresolutioner är att declutter. Och vad bättre sätt att göra det än att hitta ett hem för allt? Lacquer Storage Coffee Table ($ 599) av West Elm har en popup-topp för att dölja tidningar, gadgets och fjärrkontroller. Har du mycket att dölja? En 50-tumsversion finns också tillgänglig.

Bild: Crate and Barrel

Crate and Barrel Entu Soffbord

Klicka här för att köpa på Crate and Barrel

Mått: 47,25 "B x 27,5" D x 15,75 "H

Endu-soffbordet ($ 899) är gjord i Indonesien av solid, jordvänlig, FSC-certifierad teak. Den minimalistiska men djärva formen kombinerar ett magasinställ med ett soffbord helt och hållet. Formen kan vara skarp, men det varma teaket ger en organisk känsla.

Bild: AllModern

Postnummer Design Julie Kaffebord

Klicka här för att köpa hos AllModern

Mått: 47,25 "B x 26" D x 15,75 "H

Kombinera en lätt att leva med långsträckt oval form med lågt underhållsglas och espresso woodgrain-finish, har Julie Coffee Table ($ 148) en modern men klassisk design. Glaset speglar ljus i ett rum och ger en illusion av ett större, mer öppet område.

Lägg till lite polsk i ditt vardagsrum med ett modernt soffbord. Klä upp det med några tillbehör, till exempel böcker eller ett ljus, för att slutföra utseendet och njuta av ditt nya utrymme.