Gorgeous Luxury Regal Fåtölj Design av Caspani

Gorgeous Luxury Regal Fåtölj Design av Caspani
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

"Stå upp mina kamrater!" "Dina modiga och utsökta fakta måste belönas som du förtjänar!" De kom fram och var redo att ta emot de nya adelnamn som var förberedda för dem. Rummet var fullt av människor och jag var stolt över att vara kungen av alla dessa människor. Jag satt på min lyxiga regal fåtölj. Plötsligt hörde jag ett ljud. Det var mitt svärd som jag släppte på golvet och jag hörde: "George, kom och äta kära, middagen är klar!"

Allt var en vacker dröm och jag var tvungen att lämna mina modiga kamrater, men jag kunde hålla min regala fåtölj. Det är faktiskt en underbar lyxfåtölj designad av Caspani, ett italienskt möbelföretag. Modellerna som utformats av dem gör att du känner dig som en riktig kung eller drottning och njuter av ett bekvämt sittande. Deras avslappnande ryggstöd och de ristade armarna och benen är täckta med tyger av olika färger som röd, mörkblå, svartvit eller olika mönster som den blommiga.

MoreINSPIRATION
  • Elegant drottningsstol av Smania
  • Underbar lyxig rokoko stil lägenhet design av Igor Gremitsky
  • Nest Fåtölj av Autoban

Deras design är verkligen fantastisk och ditt rum kan omvandlas till en riktig kunglig sal som kommer att imponera på alla som kommer och ser den lyckliga "kungen" eller "drottningen" som sitter på hans eller hennes vackra kastade.