Smarta och enkla postanordnare för den självhannade i var och en av oss

Smarta och enkla postanordnare för den självhannade i var och en av oss
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi får inte så mycket fysisk post idag och fortfarande är en mail arrangör alltid användbar. Det är inte något som borde ta upp mycket utrymme, vara ett tillbehör som du kan kombinera med andra användbara element som ofta finns i gångar. Det bästa sättet att se till att du får exakt vad du behöver är att skapa den där saken själv. Med det sagt, låt oss kolla in några coola DIY entryway arrangörer. De är nästan uteslutande väggmonterade så att de också låter dig spara utrymme.

Det första projektet vi skulle vilja dela med dig är den här söta postanställaren som du kan göra av en trälogg kil. Sand ner blocket för att ge det glatt kanter och måla eller fläcka det om du vill. Alternativt kan du bara försegla det med lite polyuretan. Andra alternativ inkluderar att applicera guldblad på ytan. Denna idé kommer från Homemadebycarmona.

Det finns en bra handledning på forworthfabricstudio som visar hur man sätter ihop en mail arrangör med tyg. Här är vad du behöver för det: 2 stycken linne och gränssnitt och några bitar av bomullstyg och gränssnittet som följer med dem. Du använder dessa för att göra fickorna och handtaget. Du kan använda tyg med vilket mönster du vill. Detta blommotiv är ganska glad.

Det här är en bra arrangör, inte bara för mail utan även att skriva in anteckningar och skriva meddelanden på. Det är någonting du kan hålla i ditt hemkontor eller inresa. För att göra något liknande här behöver du en plywoodplåt, lite balsa-trä till fickan, ett litet korkark, en notisbok (A5-format) och lite trälim för att ansluta allt. {hittad på burkatron}.

Denna arrangör är också multifunktionell. Den har ett tavla, vissa lagringsmoduler för sortering av post, men också för att lagra saker och en massa krokar längst ner för nycklar, rockar och andra saker. Det är perfekt för entrén, men du kan också hitta det användbart i köket eller kontoret. Om du gillar det, kolla in shanty-2-chic för alla detaljer du behöver i projektet.

Som det visar sig kan en gammal fönsterluckare vara en bra mail arrangör. Du behöver inte ens ändra det för det. Du kan helt enkelt ge det en snabb makeover, kanske måla den så att den passar din ytterdörr eller ge det ett nytt nytt utseende på ett annat sätt. Den som finns på Samanthaelizabethblog har också tre små skruvhakar i botten som är perfekta för att lagra och organisera nycklar.

Det här är en två-i-ett-bit. Det är en kappreck och en mail arrangör och det är en av de enklaste DIY-projekten någonsin. För att göra något liknande här behöver du två band av trä med olika dimensioner. Den lilla kommer att fungera som en separator mellan hyllan och väggen den är monterad på. Gör det så stort eller så litet som du vill, baserat på dina lagringsbehov. {found on alwaysrooney}.

Om du ser till att sortera ditt mail, föreslår vi att du lägger lite mer energi på att göra en praktisk arrangör. Det kan vara ett system med mappmoduler som den visade på build-basic. Vi gillar etiketterna ... de gör verkligen sorteringsprocessen lätt. Även om du inte brukar få massor av mail, kan du fortfarande njuta av det här systemet.

MoreINSPIRATION
  • Snygga brevkorgar och arrangörer för välkomnande hem
  • DIY Hanging Mail Organizer
  • 15 Entryway Arrangörer kan du bygga just nu

Vill du prova dina färdigheter med något lite mer komplicerat? Vad sägs om denna entryway-arrangör på infarrantlycreative? Den har två lådans hyllor på ena sidan, vilket är bra, inte bara för sortering av e-post utan också för lagring av saker som plånböcker, solglasögon, handskar och vad du än helst behärskar. Det finns också en större modul på andra sidan och en uppsättning krokar längst ner för jackor och påsar.

Här är en cool idé: upcycle några gamla böcker till en anpassad arrangör för mail eller för filer. Det är faktiskt bara de bokomslag som du behöver så du behöver inte sidorna för detta. Du kan använda dem för ett annat kreativt projekt. Du behöver också några bitar av tyg så att du kan vända bokomslaget till fickor. Fäst dessa på en träskiva och montera hela saken på väggen. Den här geniala och ursprungliga ideen kommer från bortom pjäsen.

Vi har också en söt projektidé för dig som inte får mycket mail, men vill ändå sortera det på ett elegant och elegant sätt. Kolla in denna inramade tygarrangör. Den är gjord med en gammal fotoram som målades. Glaset avlägsnades och kartongens baksida var utrustad med tygfickor. Lägg det här på hyllan eller på ett konsolbord eller, om du vill spara utrymme, montera den på väggen.

Detta är ett liknande projekt men i en annan skala. Det är en hängande mail arrangör som du kan göra av skrot bitar av tyg och läder. Den är fäst på en enkel trådhängare som kan bytas ut med något annat om så önskas. Det kan vara kul att blanda och matcha olika tyger med olika tryck och färger.

Vissa arrangörer kan du köpa

Om du gillar utseendet på handgjorda föremål, men du vill helst inte tillverka dem själv, kan du alltid bara köpa några färdiga, som denna entryway-arrangör från Etsy. Det är faktiskt mer än bara en mail arrangör. Det är också en nyckelhängare och en tavla och det har till och med ett litet fack där du kan visa en liten vas.

Medan du surfar Etsy fann vi också den här snygga väggmonterade arrangören som är perfekt för sortering av post och hängande nycklar. Det har också en hyllning där du kan hålla en söt liten plantering eller din plånbok, telefon eller solglasögon. Det är en så snygg organisator men det gör så mycket.

Kombinationen av galvaniserad metall och trä passar väl till denna entrévägare. Det är en parning av material som ger den mycket rustik industriell charm blandad med modern elegans. Vi tycker om hur elementen är organiserade: de två öppna hyllorna till vänster och den kuvertformade posthållaren till höger med två små krokar under. {found on etsy}.

Många handgjorda trävaror har ett rustikt utseende och det är bara naturligt. Vi gillar deras rena och obehandlade charm. Du kan se den här, i utformningen av denna arrangör som finns på Etsy. Den har en liten hylla och ett fack för post och däremellan finns det en speciell plats för en burkvase. De små krokarna är perfekta för hängande nycklar och de två större är perfekta för rockar. Deras svarta finish ger en fin kontrast.