Teknik och kreativitet i ryska Google Kontor

Teknik och kreativitet i ryska Google Kontor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vem på jorden hörde inte om Google? Ändå försökte du tänka dig hur en Google Office ser ut? Tittar på dem i Ryssland inser vi att de är lika levande som de två städerna de ligger i, Moskva och St Petersburg. Med tanke på det faktum att ett schweiziskt företag, Camenzind Evolution, utformade dem, inser vi att begreppet evolution var högt respekterat.

Som alla respektabla kontor som tillhör ett varumärke passar Googles kontor i Ryssland i samma mönster av framtiden, med mötes-, interaktions- och spelrum för rekreationsstunder när människor har en paus. Allt är imponerande från tegelbeklädnadens reception, som ligger vid ingången, kaffebaren och vardagsrummet, det bekväma och färgstarka vardagsrummet, mötesrummen, den kreativa, om inte konstnärliga miljön, det så kallade fågelreservatet.

MoreINSPIRATION
  • Google-kontoret i Moskva, Ryssland
  • Den spektakulära Google Tel Aviv kontoren
  • Google Amsterdam kontoren är fulla av färg energi och hållbara funktioner

Spelrummet möter behoven hos alla anställda som har en rekreationsbrytning vid ett visst tillfälle på dagen. Varje utrymme i denna konstruktion är färgstark och full av liv, en perfekt matchning med teknik och mänsklig kreativitet, en färgstark och lekfull atmosfär som uppmanar alla att delta i det. Det verkar overkligt att inte ha minst ett vitt rum, men varje rum är för fantastiskt, ett slags underland för de som arbetar här. En mycket inspirerande plats som hjälper dig att fly från vardagen och ger de bästa arbetsförhållandena! Glöm inte att ta en titt på Milano, Sydney, Stockholm och några Moskva.