Kontorsutrymme i Amsterdam omvandlas till industriellt stilhem

Kontorsutrymme i Amsterdam omvandlas till industriellt stilhem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Design StudioTANKförvandlade ett konventionellt kontorslokal i Amsterdam, Nederländerna till ett komplett familjebostad. Rädda de flesta av de material som finns på plats, skapade designarna kreativt dem i livingsrummen i hela lägenheten.

För att skapa detta familjehem i industriell stil var det första steget att avtäcka byggnadens ursprungliga väggar - exponera de råa tegelstenarna och de träramade dörröppningarna. Det framväxande designprogrammet fokuserar på de olika texturer som visas i det huvudsakliga vardagsrummet med en trävägg (tillverkad av 150-åriga tyska tallskivor som upptäckts på platsen) tillsammans med vitgips och exponerad tegelsten.

Vardagsrummet, köket och matplatsen är organiserade i en öppen planlösning och ansluter till den långa smala hallen kantad med bokhyllor. I slutet av korridoren hittar du sovrummet komplett med ett minimalistiskt badrum. Barnens rum innehåller ljusa färger och fortsätter leken med texturer som finns i det unika träförrådslådan. [Fotografi av Teo Krijgsman]

Vad tycker du om kontorslokalomvandling?

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: