Brunner-stolen av Wolfgang C.R. Mezger

Brunner-stolen av Wolfgang C.R. Mezger
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Enkelt, elegant och elegant, Brunner-stolen är ett utmärkt val för en mängd olika områden, inklusive vardagsrum, kontor och till och med täckta terrasser och däck. Brunner-stolen var designad av Wolfgang C.R. Mezger. Det är en fåtölj, avsedd att användas för avkoppling. Förutom det vackra utseendet är Brunner-stolen också mycket bekvämt. Det är smalt och mjukt, för att inte tala om mysigt och bekvämt. Det är perfekt för vardagsrum, både inomhus och utomhus så länge det är ett täckt område.

Utformningen av Brunner-stolen är enkel och det kan anses både avslappnad och elegant. Det har också ett sportigt utseende förstärkt av den färgade klädseln. Stolen har en enkel ram och ett helt stoppat skal som är bredare än vanligt. Detta ger dig mer utrymme att känna dig bekväm. Den har en tunn och harmonisk form och en minimalistisk design.

MoreINSPIRATION
  • Kreativ modulär soffa av Wolfgang C.R. Mezger
  • Magnolia lounge stol av Artifort
  • Det snygga Tobu runda bordet av Wolfgang C.R. Mezger

Brunner lounge stol är också bra för konferensområden. Naturligtvis måste inredningen vara modern och minst lika enkel och elegant som stolen. Brunner-stolen kan göra en kontrastrik bit för en neutral inredning, där den är perfekt för att lägga till en pop färg. Det är lätt att matcha med slutbord och moderna möbler. Stolen finns också med stoppade armstöd, vilket ger ännu mer komfort. Den har en aluminiumbas och en härlig djup turkosklädsel.