Trend Alert: färgade glas accenter

Trend Alert: färgade glas accenter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Du kanske har märkt färgade glasstycken som dyker upp här och där. Du är inte ensam. Detta medium blir snabbt en av årets hetaste trender.

Från ett uttalande till samlingar av färgat glas, med färgat glas för att accentuera ditt rymdstil är det ett vackert sätt att lägga färg och glans till vilket utrymme som helst.

Den djärva, livfulla och glada, en färgad glaslampa, som denna vitskuggade turkoslampa, är ett elegant sätt att presentera trenden i din inredning.

En samling färgade glasobjekt kan visas på vägghyllor och negera behovet av ytterligare konstverk - de levande och intressant formade bitarna är konst nog!

Långa, smala och flerfärgade färgade glasvaser innehåller iögonfallande höjd i detta moderna utrymme som omfattar färgglada accenter och låga horisontella plan.

Speciellt designade färgade glaspendlar kombineras för att skapa en belysningsbelysningsfunktion i ett helt vit skandinaviskt utrymme. Denna ljuskrona ger en härlig touch av värme och fungerar bra med rummets andra färgpulver.

MoreINSPIRATION
  • Färgade och klara glasplattor av Vetrocolor
  • Emerald Accents, en ny trend nästa år
  • Trend Alert: Handsketching och Wall Writing

Kvicksilverglasvaser, som sprids genom den välredigerade inredningen i dessa vardagsrums bokhyllor, lägger till precis rätt mängd sofistikerad glans.

Behandla ett akryl (eller glas) soffbord som grunden till ett mer färgstarkt glasat tillbehör. Denna kombination ökar glansglasets påverkan som objektet, som den här gröna vasen, skulle ha på egen hand.

Ett välvalgt färgat glastillbehör, som den här unika snygga röda vasen, kan utföra ett färgpopschema för ett helt utrymme. Lägg märke till hur ögat är instinktivt ritat in i och genom rummet på grund av placeringen av de tre popparna i rött i detta lugnande neutrala vardagsrum.

Glas köksbänk med färgade glas accenter. Detta är ett unikt uttalande som kanske eller inte kan vädja till dig. Det lägger till intressant flyt och färg, vilket nästan gör bänkskivan själv ett konstverk.

Efterlikna tonerna i en brännvidd i ditt utrymme (som den varma orangeja röda i elden i den här spisen) med färgade glasobjekt i en djupare, om än liknande nyans.

Tala om konst ... dessa unika bitar av färgade glasmöbler är inte bara användbara, men de är absolut utställande av funktionellt konstverk. Så modern, så chic.