34 DIY headboard idéer

34 DIY headboard idéer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad gör DIY headboards så intressant är det faktum att de går utöver grunderna och de brukar också dubbla som dekorativa bitar för sovrummet. Allting började med ett praktiskt syfte, för att isolera slingrar från drag och kyla. Mönstren eskalerade sedan och blev mer och mer utsmyckade och estetiskt tilltalande.

Huvudstavar är mest dekorativa nu, även om de har en viss mängd funktionalitet. Vissa kan innehålla inbyggt eller dolt lagringsutrymme som kan användas för att lagra böcker och andra föremål och vissa lägger jubel till inredningen med sina roliga former. Dessa 34 DIY idéer konkurrerar inte med varandra. De är det bästa vi kan hitta och de är alla lika intressanta.

Huvudgavel från bärgade material.

Det första projektet är realiserat av skrotmaterial som sparats från en brännskola. Huvudobjektet är en gammal dörr som paras vackert med en vintageport som tagits från en soptipp. Arrangemanget tog lite fantasi och sprayfärg och resultatet är som en krona för king size-sängen. Nu kan du föreställa dig din egen "sovande tron".

Metal huvudgavel.

Den här är verkligen enkel, men genial. Vem visste att metall takläggning kan vara så snygg? Denna unika headboard får en rustik, men ändå glänsande glamorös känsla. Det var möjligt genom att skära i denna form en bit korrugerad tenn. Denna vanliga, traditionella textur av materialet kan erkännas, men det här $ 30-panelen är allt annat än vanligt. {Found on Kara Paslay}.

Gamla dörrhuvudstad.

Ett par återställda gamla dörrar ger en enorm synvikt till detta drömmande sovrum. Det luftiga sovrummet är förstärkt av mycket naturligt ljus och vitmålade väggar. Också i rummet finns andra vintageelement som börjar med den glittrande ljuskronan. {Found on Dreamy Whites}.

Originalhuvud med skyltar.

Projekten visar mångfalden av objekt som du kan använda för att skapa en original huvudtavla. Den här är inredd med ett återvunnet närbutikstecken som ser lika bra som nytt och en vacker iögonfallande bakgrund för en dagbädd. Temat som tillhandahålls av skylten är inte allt till det här rummet, men dess historiska betydelse gör att ägaren nästan smakar dessa tider.

Indiska huvudgavelprojekt.

Den här snidade indiska rosewoodskärmen som finns på en loppmarknad ger textur till inredningen och en orientalisk touch till sovrummet. Handgjorda föremål har mycket mer värde och det etablerar en koppling mellan de två berörda personerna. Fyrpanelskärmen passar perfekt över king size-sängen. {Finns på Adeeni Design Group}.

Natural Wood Headboard.

I detta moderna loft sovrum med vita väggar och moderna apparater den saknade biten till ett komplett interiör kan vara detta ett organiskt element. Detta gamla hårda träbräda lägger till en naturlig touch och värmer upp det suddiga industriella utrymmet.

Eye catching headboard.

I den här lilla studiolägen är det ganska svårt att skapa en kontaktpunkt, men den här killen lyckades skapa den genom att använda 1-1 / 2-tums MDF-bitar säkrade på två remsor av järn. På så sätt skapade han ett slående huvudgavel som sträcker sig hela vägen till taket för att skapa visuellt intresse och att omdefiniera rymden. Jag kan tänka mig att det här inte skulle kunna kosta mycket, exakt hur vi vill ha det: coolt och billigt!

Shutter Headboard

Beroende på din inre inställning kan du passa endast vissa delar och element. Ett coolt sätt att skapa ett huvudbräda som går någonstans är med dessa oavslutade fönsterluckor. Detta ger lite textur i rummet bland dekorativa brev och kuddar.

Huvudgavel från pallar.

Förmodligen finns det enklaste huvudet någonsin i detta rum. Kombinationen av levande färger i väggarna och de nakna träpallarna från byggsektorn är ganska intressant och unik. Du skulle inte förvänta dig att kombinationen av marinblå och vita randar målade i garderoben, gröna väggar och en så enkel träram vid huvudet och de två trä nattduksborden i en naturlig finish. {Found on Lakeitha Duncan}.

Huvudgavel från gamla fönstret.

Detta intressanta huvudgavel är från ett gammalt lammfönster. Varan ändrades för att passa perfekt in i designen. De fyrkantiga glasbitarna målades först och sedan blev det med en speciell teknik spegel. Ramen är svartmålad för att kontrastera den vita på de omgivande väggarna. Så i detta fall går landet i samtida.

Huvudgavel från vitt staket.

Detta trädgårdsinspirerade sovrum har som huvudgavel från ett traditionellt vitt staket. Detta unika föremål är parat med soliga gula väggar och landssidans sängar. Sammantaget får rummet en frisk vårkänsla, ett perfekt sätt att komma upp på morgonen avslappnad, med batterierna laddade, redo för en annan dag.

DIY headboard med hyllor från en gammal dörr.

Nästa projekt av DIY headboard har en attraktiv dörrform ett gammalt möbelstycke. Som en bonus har den ett litet hylla ovanför. Perfekt för alla slags dekorativa föremål. Som vi kan se rummets tema innehåller också en annan stor antik bädd av sängen. Matchande lampor på varje sida av sängen kompletterar scenen för en elegant sömn. {Finns på S Interior Design}.

En rustik turuoise headboard.

Cleary, en trähuvudstolar lägger stil, komfort och en varm känsla till vilket sovrum som helst. En turkos trähuvud lägger till mycket mer. Den djärva flytten lägger till en lekfull anteckning till rummet, som redan är inrett i ett visst tema.Det är billigt och djärvt och jag tycker att det passar mycket bra till ett ungt par. {Found on Ana-White}.

Lägg till elegans med en stoppad huvudtavla.

Detta är det perfekta exemplet på ett uttalande i sovrummet. Det intressanta objektet är designat och implementerat ganska enkelt. Den överbelastade stoppade huvudskivan har skapats med hjälp av enkla material som lim, häftklammer och grundläggande syfärdigheter. Upp, tills taket detta stoppade huvudgavel lägger höjd till rummet.

Skydda med tyger.

En annan möjlighet till design om du redan har ett gammalt huvudgavel är att täcka upp det med tyger eller kombinationer av tyg och enkel färg. Denna huvudgavel är täckt i ett enkelt tyg och lägger till en intressant anteckning till rummet. {Finns på Holly Mathis}.

Huvudtavla anpassad look.

Det här sovrummet är perfekt. Tegelarbetet är vackert exponerat och förstärkt med perfekt vita lakan och en matchande huvudtavla. Den är gjord av en enkel dukplatta. Lågkostnadsprocessen tog en vanlig dukplatta och prydde den med nagelhuvud trim. Det här inga syprojektet har samma utseende som en stoppad formgivare. {Found on Designer Dan Faires}.

Vit dekal för huvudgavel.

MoreINSPIRATION
  • DIY rep huvudtavla för ett personligt sovrum
  • 11 Snygga stoppade huvudgavelidéer
  • Whimsical Headboard Ideas utan det faktiska huvudet

Dessa projekt är så lätt att göra det behöver inte någon form av instruktioner. Du kan enkelt placera ett starkt vitt dekal i kontrast till den riktigt djärva färgen på väggen i ett lekfullt rum. Med dessa enkla instruktioner är bara himlen gränsen. Min personliga åsikt är att det här ser ut som en stor röd ladugård, lekfull och ungdomlig. {Found on Vanessa De Vargas}.

Polstret Nailhead Trim Headboard

Liknande som den som presenteras ovan är detta huvudgavel ett mycket enkelt projekt att göra på fritiden. Genom att bygga det här huvudet på nagelhuvudet kan du välja exakt det tyg du vill ha från det lokala heminstitutet. Resultatet är vackert och skapar en intressant kontrast till miljön. {Found on popsugar}.

DIY huvudgavel från fällbara garderobsdörrar.

Ett coolt sätt att skapa ett huvudgavel är med fällbara garderobsdörrar och garneras med dekorativt papper som klistras in i mitten och säkras på väggen. Jag slår vad om att det här är mycket enkelt att konstruera och om du har allt material runt huset, om inte prova din mormors vindsurf.

Använd stora bilder för att skapa unika headboards.

Ett av mina favorit sätt att uppnå ett modernt sovrum är som i det här fallet här. Ta en stor bit av konstverk och lägg den bakom din säng. Det är så enkelt. Välj en bild som matchar din inredning och du kan ge ditt rums personlighet väldigt enkelt.

Feta färger för huvudgavel.

Hittills hade vi alla slags sovrum men inte ett enda barns sovrum. Projektet har två små sängar med två fantastiska headboards. En riktigt djärv färg och mönster animerar platsen, gör barnets rum lekfullt, fångar uppmärksamhet och intresse. {Found on glanceatbeauty}.

DIY en beafutiful huvudgavel från plattor.

En mycket intressant idé om ett huvudgavel är det här projektet. Denna samling av tallrikar hittades på en loppmarknad och gav tanken att spruce upp sängen med en mycket liten summa pengar. Om du är med i den typen av saker, ta hänsyn till det, för resultatet är verkligen fantastiskt. {Found on newlyweddiaries}.

Tavlor färgtavla.

Ett enormt DIY HeadBoard-projekt representeras av den här, här. Det är enkelt att bygga men du kan behöva vissa speciella material som tavlorfärgen. Artikeln består av en träklippning, målad med tavlan målarfärg, en dammlös krita för att skriva och rita varje dag vad du tycker är viktigt och en fin vintage siluett. Det kunde inte bli bättre! {Hittat på Maureenstevens}.

Frälsad Barnwood Headboard.

Den här här, föddes med behov av ett huvudbräda. Vissa övningsskivor blev snabbt den viktigaste "ingrediensen" till ett meningsfullt föremål. Processen att skära några träbrädor, skruva på några stödjande element i den och en viss klar sprayfärg är inte så svårt att göra. Resultatet, som du kan se, skapar en kontaktpunkt över sängen och animerar sovrummet. {Found on designsponge}.

Fabic headboard.

Jag satsar ingen att försöka detta hemma. Den här briljanta idén att skapa ett huvudgavel som inte är en headboard uppstod i bristen på att inte ha något skrotmaterial för att göra en riktig. Projekten består i att ta en bit tyg, klippa den i vilken form du vill, applicera flytande stärkelse, så det blir avtagbart och stryk sedan styrelsen rakt på väggen. Resultatet är fantastiskt, du får utseendet på ett ordentligt stoppat huvudbräda. {Found on metalandmud}.

DIY Tufted Headboard.

Detta projekt tog 6 timmar att slutföra och för under 100 dollar är det bästa tufted headboard jag någonsin sett. Det kräver lite mer förnödenheter som skum, plywood, några bultar och lite tyg, men den resulterande biten är helt värt det. Titta bara på det! Det liknar väldigt bra en väldigt dyr läder soffa, och kontrasten är underbar. {Found on apartmenttherapy}.

Vänd din manteldöppning till ett huvudgavel.

Det finns fler sätt att skapa en headboard som du någonsin skulle kunna föreställa dig. Den här är till exempel gjord av mantelpiece. Normalt avsedd för en öppen spis är detta ovanliga föremål nu inför en helt ny "arbetsbeskrivning". Inte bara idén ser intressant ut, men också den ursprungliga slitna ytan på manteln. {Found on apartmenttherapy}.

Huvudgavel med ikea furntiure.

Nästa projekt, även om Mandal är från Ikea är fortfarande en DIY. Denna artikel användes för ett något annorlunda ändamål, annat som gjordes för. Så staplade högt mot väggen är detta en legit huvudgavel med hyllor för böcker och andra dekorativa föremål. Den passar perfekt i rummet tack vare andra trädelar och material.

Tavlan huvudtavla.

Det här är så enkelt som det ser ut. Ta bara en gammal stor tavla med en fin träram och använd den som huvudtavla. Den riktigt coola grejen om det är att varje dag det kan se annorlunda ut tack vare utrymmet som erbjuds att rita roliga saker eller skriva meddelanden. På så sätt omvandlar du ditt sovrum på ett roligt ställe, med förändrade stämningar beroende på hur du känner dig vid något tillfälle.

Fetta headboardtyger.

Om din säng har blivit naken för länge och du tror att det är dags för någon form av huvudgavel kan du välja att göra en kusig, att njuta av att luta sig mot den. Oavsett interiör och sängstorlek, kommer ett fint djärvt tryck definitivt krydda upp saker. Hela projektet kan inte ta lång tid att slutföra och så kan du experimentera med dina egna idéer tills du får vad du vill.

Gamla dörrhuvudstad.

Som vi visat tidigare dörrar är ett mycket vanligt möte i många projekt i huvudet. Mycket ofta gamla dörrar är gjorda av hårt trä och väldigt resistiv genom åren. Det är därför folk använder dem mycket, men ingen dörr är som andra och varje projekt är annorlunda. Huvudidén är att se bra ut och vara billig, resten är kvar för din fantasi. {Found on apartmenttherapy}.

Spegelhuvud.

En huvudgavel som är gjord av en gammal spegel är knappast något nytt, men det har sina fördelar. Reflekterar ljus, och på ett litet ställe kan det vara mycket bra, och eftersom det speglar någonting skapar det inte en kontaktpunkt, vilket samtidigt ger en känsla av höjd och utrymme i miljön.

Polstret otomi headboard.

Stora mönster kan också uppnås med billiga material och tekniker. Villkoret är att hämta de goda sakerna från saker du gillar och sedan överföra dem till din egen skapelse. Det finns ingen gräns för det som är vackert och vad som inte är så länge du gillar det och passar in i ditt interiör. Denna ursprungliga huvudtackan var gjord av en viss textil, kallad otomi-tyget. Den är handgjord av otomi indianerna i centrala Mexiko och i sin design är det uppenbara djur som tycks dansa runt.

Tja, du har sett det! Dessa är de mest intressanta DIY headboard idéer och projekt. Allt du behöver göra nu är att ta alla dessa underbara idéer och lägga dem i ditt eget projekt. Förresten, vilken tycker du mest om?