Färskt val: Bäst små skrivbord för ditt lilla utrymme

Färskt val: Bäst små skrivbord för ditt lilla utrymme
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bild: RLH Studio

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Du är en designentusiast. Du kontrollerar Freshome regelbundet för att se det senaste inom bra design över hela världen. ditt hem återspeglar din stora smak och preferens för ren, modern design. Men tyvärr gör du fortfarande ditt jobb i din säng, i ett hörn av ditt matbord eller på köksbaren.

Det är dags att rensa bordet och förflytta ditt arbete till ett korrekt skrivbord. Inget utrymme för ett fullt hemkontor? Här är 10 av de bästa lilla skrivborden på marknaden. De är överkomliga, vackra nog att hålla sig egna bland andra designelement och är dimensionerade för att passa nästan var som helst.

Bild: DWR

Christina Liljenberg Halstrøm Georg Console Table

Klicka här för att köpa på Design inom Reach

Mått: 35,5 "x 12,75" D x 28,75 "H

Detta eleganta och diskreta Georg Console Table ($ 649- $ 749) är en mångsidig bit med ren och tidlös skandinavisk design. Det kan fungera inte bara som ett litet skrivbord, men också som ett bord eller till och med ett litet frukostbord (avföring säljs separat). Det grunda djupet gör det perfekt att använda som skriv- eller bärbar skrivbord. Den finns i ek och svart finish.

Bild: Orange 22

Orange 22 Minimal Float Wall Desk

Klicka här för att köpa på 2Modern

Mått: 36 "B x 16" D x 10 "H

När golvytan är avgörande är en elegant minimalistisk skrivbord som Minimal Float Wall Desk ($ 649) det perfekta skrivbordet med hög design. Den diskreta skrivbordets utmatningsfack och smart trådhanteringssystem håller allt på plats. bara dra upp en stol, eller använd en ottoman eller pall som kan haka under skrivbordet. Den finns i satinfinishfaner (valnöt eller rift ek) och lackfärger (svart, vit eller röd).

Bild: Heckler Design

Heckler Design OneLess-skrivbord

Klicka här för att köpa hos Heckler Design

Mått: 38,5 "B x 12" D x 30,5 "H

OneLess-skrivbordet ($ 749) är två skrivbord i ett, utformat för att spara dyrbart golvutrymme med sin unika häckdesign. Skjut ner underdäcket under övre däck för att återvinna värdefull kvadratmottagning, eller rulla ut det nedre skrivbordet när extra yta krävs. Övre däck är utformat för att hålla datorns skärm, medan musen och tangentbordet sitter på underdäcket. Tvådelade skrivbordet är tillverkat av 12-gauge stål och levereras i fyra färger.

Bild: Mål

Target Techni Mobili skrivbord

Klicka här för att köpa på Target

Mått: 47 "B x 19,5" D x 30,5 "H

Techni Mobili skrivbord ($ 170) från Target är modern i design, med runda sidor för ett organiskt och modernt utseende. Den är gjord av tall laminat med en stålram, och den har två utskjutande lådor och ett tangentbord bricka. Den mångsidiga skrivbordet finns också med en vit låda för ett tvåtonigt utseende.

Bild: Blu Dot

Blu Dot Desk 51

Klicka här för att köpa på Blu Dot

Mått: 56 "B x 24,5" D x 31,5 "H

Blu Dot's Desk 51 ($ 799) kan bara vara den perfekta moderna skrivbordet, särskilt i ljus och sexig röd. Den har en yta av lackerat trä, vilket stöds av dramatiska pulverlackade stålben. Utformningen av de cantilevered benen och den öppna hyllan är värd ett modernt museum, men det kommer också att se bra ut i alla moderna hem. Om du lutar mer mot neutraler, är Desk 51 också tillgänglig i skiffer, elfenben / grå eller vit.

Bild: CB2

CB2 Helix Acacia Desk

Klicka här för att köpa hos CB2

Mått: 30 "B x 20" D x 29 "H (70" överst i ramen)

När du har mer väggutrymme än golvyta - och en mindre budget - är detta smarta skrivbord ($ 249) lösningen. Dess tre fasta akaciafanerhyllor färgade bruna är utformade för att skapa en stegeffekt. Den robusta men lätta pulverlackerade kolrörramen ger ett litet industriellt utseende till skrivbordet. Skapa en vägg enhet genom att lägga till matchande bokhylla från CB2s Helix Acacia Desk-samling till antingen (eller varje) sida.

Bild: Ikea

Ikea Besta Burs Desk

Klicka här för att köpa på Ikea

Mått: 71 "B x 15,75" D x 29,25 "H

Det här är den största av de främsta småbordskonkurrenterna, men Ikeas Best Burs Desk ($ 269) gjorde listan eftersom det är en lysande design när ett skrivbord behöver rymma två (eller till och med tre små) användare. Och eftersom den är smal kan den placeras bakom en soffa för att fungera som både ett skrivbord och ett soffbord. Den högglansiga vita melaminfärgen reflekterar ljus och ger detta skrivbord ett avancerat utseende.

Bild: Wayfair

Postnummer Design Alexandria Skrivbord

Klicka här för att köpa på Wayfair

Mått: 42,25 "B x 21,5" D x 29,5 "H

Är Alexandria skrivbord ($ 200) verkligen ett skrivbord, eller är det ett elegant inmatningsbord? Det kan också vara ett vackert och mångsidigt tillägg till din moderna eller övergångsinredning. Den klara glasskivan ger en öppen känsla av utrymme, medan tvåtonskombinationen av bambufaner och en vit vit förvaringshylla ger denna del ett uppdaterat, modernt utseende.

Bild: West Elm

West Elm Mid-Century Mini Desk

Klicka här för att köpa på West Elm

Mått: 36 "B x 20" D x 30 "H

Inspirerad av klassisk skandinavisk design är Mid-Century Mini Desk ($ 399) idealisk för ett litet utrymme.Designerna på West Elm har levererat en modern men ändå tidlös del som också är jordvänlig; detta skrivbord är en del av företagets samling av ansvarsfullt och hållbart skördat FSC-certifierat trämöbler.

Bild: Containeraffären

Container-butik Caché-skrivbordet

Klicka här för att köpa på The Container Store

Mått: 42 "B x 23,5" D x 29,25 "H

Den enkla, rena fodrade Caché-skrivbordet ($ 249) har en funktion som den mest detaljorienterade designentusiasten skulle uppskatta: en ljus orange apelsinlåda för att uppmana dig varje gång du öppnar den. Konstruerad av askträ med valnötfinish, kan detta skrivbord arbeta med stilar som sträcker sig från hantverkare till mitten av århundradet till modern stil.

Vi hoppas att vi har inspirerat dig att uppgradera arbetsområdet i din lilla lägenhet eller hem till en riktig och elegant skrivbord. Att göra det behöver inte kosta mycket pengar, men det kommer att gå långt för att förgöra din arbetsmiljö.