Femstjärniga Rayavadee Resort

Femstjärniga Rayavadee Resort
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i "Krabi National Marine Park" är Rayavadees lyxiga plats det perfekta stället för en semester i kunglig stil. Du kommer att nå läget med en båt. När du väl kommit till Rayavadee, kommer kalla cocktails att vänta på dig på en drömplats, omgiven av träd och vatten. Du kommer känna dig frånkopplad från världen i en inställning som kommer att leda dig att du är den sista mannen i världen och du är belönad för den.

Beläget i södra Thailand har platsen tre stränder: Nam Mao Beach, Railay Beach, Phra Nang Beach. Här kan du njuta av några av de bästa bergsklättringsupplevelserna, och självklart om du vill ha mer adrenalin kan du göra lite djupvattensolning (den här idén innebär att du klättrar på en havskliff utan några rep. Du kommer bara att falla in vattnet). Du kan göra här dykning och på eftermiddagen kommer du att vara medveten om en av de bästa solupplevelserna.

MoreINSPIRATION
  • Den romantiska Nannai Beach Resort
  • Den lyxiga Sarojin Beach Resort i Khao Lak, Thailand
  • The Amazing Six Senses Soneva Kiri Resort i Thailand

Rayavadee är en prisbelönt miljöanläggning, och en av medlemmarna i världens ledande hotell. Du kommer att dela din tid med tropiska djur som: apor, tropiska fåglar och fladdermus. Hotellrummen är mycket vackra fyllda med traditionella thailändska föremål. Du kan njuta av en maträtt som "Bur Thod" eller "Larb Pla Muek Hoy Shell" som är traditionella för platsen. Det verkar som om du har trängt in i en magisk plats och du är nu på din lilla bit av himlen!