L-formad familjehem fascinerar med sammankopplade utrymmen

L-formad familjehem fascinerar med sammankopplade utrymmen
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget i Tel Aviv-Yafo, Israel, sprider detta attraktiva moderna familjehem över 450 kvadratmeter och ger lyxiga inställningar för att leva en önskvärd livsstil. Tänk dig att vakna upp i det här fascinerande drömhemmet och inte veta i vilket av dess tre medelhavet trädgårdar att dricka ditt kaffe och äta frukost med familjen. Eftersom det kan se ut som en uppsättning från en film, men det är faktiskt ett hem byggt för en modern familj.

Det L-formade drömhouset föreställdes av Paz Gersh Architects för att vara fylld av barn som skrattar i en nästan öppen inomhusmiljö, perfekt för att hålla ett öga på barnens välbefinnande.

Fotograferad av Amit Geron, är detta snygga familjehus en betongbyggnad där metall, stuckatur, glas och trä slås samman för att forma en elegant atmosfär. Barn kommer att växa upp för att uppskatta detaljer som parkettgolv eller den omsorgsfullt uppbyggda övergången mellan inomhus och utomhus. Den imponerande inredningen gjordes av inredningsarkitekt Michal Keinan Sinai, som gjorde den L-formade villaen som en familjehimmel.

Köket, matsalen, biblioteket och vardagsrummet är ordnade på bottenvåningen runt poolområdet, medan övervåningen var reserverad för mastersvit. För att kunna anslutas till övervåningen föreställdes sovrum på nedre våningen för att skapa ett jämnt vertikalt flöde mellan utrymmen.

En stor master svit öppning till en takterrass tar centrala scenen på övervåningen. Byggd för föräldrarna, som har en komplett utsikt över poolområdet och fönster från golv till tak och skjutdörrar, håller en konstant förbindelse till utomhus. Övre fönster har träluckor som filtrerar solljus i master-sviten och skapar önskad atmosfär. Medelhavet arkitektoniska element kombinerades med en ren modern estetik baserad på exakta proportioner. Inramning av noggrant konturerade trädgårdar, generösa fönster håller en konstant visuell anslutning till den anlagda naturen. Njut av!