10 enkla snögubbar idéer för din Holiday Décor

10 enkla snögubbar idéer för din Holiday Décor
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Snögubben. Vilken ikonisk vinterfigur. Han har potential att vara så enkelt eller delikat utsmyckat, vilket möjliggör all slags tolkning och kreativitet när man införlivar snögubbar i din semesterinredning. En fantastisk egenskap av snögubbar som föremål för säsongsbetonade dekor är att de gör underbara dekorationer för semestern ... och de lägger till ett glatt ansikte för att hålla dig under de långa kalla vintermånaderna efter.

Här är några sätt du kan skapa och / eller införliva söta och snygga snögubbar i din inredning i vinter. Kolla dem snabbt, innan de smälter bort ...

Grapevine krans snögubbe.

Jag ska vara den första som erkänner att vara en sucker för nästan vad som helst mini-storlek, och denna lilla DIY snowman prydnad är inget undantag. Med lite lim, några små (2 "och 3") vinrankor och en bettstorlek hatt och halsduk, kan du kasta den här förtjusande prydnaden tillsammans på nolltid. En sådan enkel och klassisk siluett.

Vin Cork Snowman.

Den perfekta inredningen för din bar eller källare pentry, är denna mustasch-slitna snögubbe av vinkorkar quirky och roligt. Jag föreställer dig att du skulle kunna kopiera honom med några Styrofoam bollar och massor av korkar av din egen.

Terra Cotta Pot Snowmen.

Du behöver inte mycket material - eller ens måste vara en konstnär - för att skapa dessa roliga snögubbar för din semesterdécor. En liten bit av färg, band och en gammal tröjhylsa gör tricket. Åh, och några pom-poms ... eftersom det sista som någon behöver är en snögubbe med frusna öron.

Metall våren snögubbe.

MoreINSPIRATION
  • Trevliga DIY snögubbar från Terra Cotta Potter
  • DIY Enkel Holiday Banner
  • Julkrans Dekorerande Idéer

Denna snabba användning av vintagemadrassfjädrar öppnar upp möjligheter. Självklart är snögubbarna söta (jag älskar knappfronterna, i synnerhet), men du kan även överföra denna idé för att skapa julgranar eller änglar eller några andra tematiska dekorationer.

Vinyl Cloth Snowman.

Användning av vinyl i heminredning har den mycket verkliga potentialen att se lite klibbig hemlagad, men den här vinyl snögubbade dörrdekorationen visar att motsatsen kan vara sant också! Camouflaging snögubbens sidor med långa nålade tallskogar, den glada snögubben ser naturligt glad och inbjudande ut.

Träblocka snögubbar.

Denna snygga trio av snowboys handlar bara om att smälta ditt hjärta. Allt du behöver är några målade (och mindre benägna) bitar av 2 × 4, lite jävel och garn. Måla ansikten, linda upp allt, och du har själv en trio för att tända upp ditt utrymme.

White Felt Snowmen.

Mjuka, söta snögubbar. Vad finns att inte älska? Lilla strumpor (tröjahår ihop med sträng) och halsdukar på dessa små killar av vit filt eller fleece ger en mysig visuell snöig dekoration.

Pom Pom Snowman Garland.

Ingenting säger "vinter" som en snögubbekrans. Du kan använda vilket material som helst för att göra en krans - papper, tyg, kläder och ... pom poms! Dessa små killar är så söta, och du kan färgkoordinera sina halsdukar och anpassa längden på kransen till ditt hjärtans innehåll.

Familj av snögubbar för manteln.

Talar om mantels ... hur är det med att göra det till en familjeaffär? Ta en hel familj snögubbe (de behöver inte koordineras exakt) och skapa ett hem för dem på din mantel. Här bland en mängd grönska ger de vita snögubbarna en pop av ljus-n-ljusstyrka till vignetten.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5 och 6.