Kreativa sätt att hantverk och visa ditt DIY husnummer

Kreativa sätt att hantverk och visa ditt DIY husnummer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett hus eller en lägenhet som inte har ett nummer saknar identitet. Husnumret är en viktig del av ett hems utseende och karaktär, så varför ska dina ser generiska ut när du kan få det att stå ut från alla andra husnummer? Det bästa sättet att få ett unikt utseende är att anpassa det själv. Vi pratar om DIY hus nummer som du kan antingen göra från början eller personifiera med några anpassade handenheter.

Ett coolt utseende kan ges av moderna husnummer installerade på en vintage eller rustikt utseende vägg. Om du till exempel har ett hus med stenmurar borde du kunna fullfölja projektet utan komplikationer. För att få ett rent utseende, använd monteringsmallarna som siffrorna kom med för att borra hålen i väggen. Processen är lätt om du är försiktig. Vi har en handledning för detta just då.

Varför bosätta sig för ett vanligt husnummer när du kan göra något mer kreativt än det du ditt hem? Detta hus nummer planter är ett fantastiskt alternativ. För att få samma utseende behöver du antingen göra eller köpa en planteringslåda och fästa den på en stor platt platta tillsammans med siffrorna. Ordna dem men du vill. Måla plantera och brädan i samma färg för ett rent och modernt utseende.

Istället för att montera husnumren direkt på väggen kan du ramma dem med ett träslag. På så sätt kan kontrasten bli större och mer iögonfallande och numret skulle vara lättare att identifiera på fasaden av huset. Förnödenheterna som behövs för ett så enkelt DIY-projekt inkluderar några trästycken, träfläck, lim, husnummer och bildramshakar. Du hittar instruktionerna på Thestripedhouse.

Prova något mer bohemiskt och rustikt om du tycker att det skulle passa ditt hem bättre. Kolla in denna härliga design som presenteras på Thehoneycombhome. För att replikera utseendet exakt behöver du lite återvunnet trä från ett gammalt fat och två metallstycken från ringarna som lindade runt tunnan. Skär trästyckena, lina upp dem och skruva metallstyckena på toppen och botten. Numren går i mitten. Du kan hänga skylten med en metallkedja.

Om du redan har en brevlåda monterad på ditt hems yttervägg kan du dra nytta av det och också sätta ditt husnummer på det. Medan du är i det kan du också ge brevlådan en makeover. Kanske kan du måla det eller till och med göra en ny. Det finns denna handledning om Dreamgreendiy som visar dig hur du gör din brevlåda från gammal och ful till ny och glamorös.

Det finns alla andra alternativ till vanliga husnummer. Till exempel kan du hänga några plantare utanför ditt hus och skriva siffrorna på dem. Beroende på hur länge ditt husnummer är kan du bestämma hur många planterare du behöver. Om du behöver minst två kan du hänga dem vertikalt. Gör en planteringhållare ur repet. Glöm inte att måla siffrorna på plantorna innan du lägger till marken och plantorna. {hittade på tänkande}.

Med tanke på husnummer och planteringsmaskiner, kolla in denna fantastiska idé: siffror som ser ut som de vilar på gräs i en väggmonterad låda planter. Gräset är faktiskt falskt vilket gör underhållet väldigt enkelt. Den snygga delen av denna design är den skarpa kontrasten mellan de vita siffrorna och grönt gräs bakgrund. Detta är faktiskt en ganska lätt DIY utmaning och du kan lära dig mer om det på Abeautifulmess.

Om du är bekant med strängkonst, kan du verkligen njuta av det här nästa projektet. Dessa är husnummer som görs med naglar och strängar. Du behöver nummermallar, massor av naglar och en hammare för att skapa ramen för varje nummer på din vägg. Sedan börjar den roliga delen: omsluter strängen runt naglarna tills du får det utseende du vill ha. {found on anestforallseasons}.

Om du har en gammal verktygslåda och inget att göra med det, har vi ett förslag: vänd det till en plantering och måla ditt husnummer på den. Ta dig tid att ändra lådans utseende innan du omfördelar det. Du kan fläcka det eller måla det. Du kan också använda mallar för att skapa intressanta mönster och mönster. Glöm inte att också måla ditt husnummer på lådan. Du kan lägga säsongsbetonade blommor i den. {hittades på whiletheysnooze}.

Denna banner ser ganska snygg ut också. Det är något du kan skapa själv som en ersättning för dina gamla husnummer. Du kan hänga banderollen på väggen eller visa den någon annanstans. Du behöver bara lite tyg och mallar för numren. Du kan prova akvareller eller du kan måla bannern, men annars du vill. Läs mer om projektet på Ilovetocreateblog.

Förutom de faktiska siffrorna kan du personifiera utseendet med ett monogram. Tillsammans kan de se riktigt chic. Tanken kommer från Consumercrafts och förslaget här är att täcka trämonogrammet med mönstrade papper. Därefter lima husnumren på brevet på ett sätt som inte täcker upp det. Du kan måla siffrorna så att de står i kontrast med monogrammet.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör en modern hus nummer plaque
  • Kreativa sätt att designa och visa husnummer
  • 15 Kreativa hemlagade gåvor du kan hantverk för dina älskade

En liten ramad tavla skulle vara ett riktigt coolt alternativ för dig som enkelt blir uttråkad med heminredningen.Du kan radera brädet när du vill skriva husnumret i ett annat teckensnitt eller lägga till några säsongsbetonade detaljer. På Halloween kan du rita några läskiga ansikten på brädet och på påsken några söta små kaniner eller ägg. {hittades på craftivitydesigns}.

Även om husnummeret är vanligtvis monterat på väggar och i vissa fall på dörrar, är det inte det enda alternativet. Till exempel kan du ha numren monterad eller målad på en plantering som du visar utanför din entré. Om du redan har en planter som du vill kan du bara ge det en snabb makeover och lägga till siffrorna, men om du vill kan du också bygga planteringen från början. Det finns en handledning för det på Shanty-2-chic.

Du kan till och med stapla några plantare och måla ditt husnummer på en av dem, helst den största. Välj några färger du gillar och försök att skapa stark och ögonvänlig kontrast. Gör inte ditt husnummer svårt att upptäcka eller läsa. Trots allt vill du få ditt mail, eller hur?

Det finns massor av intressanta mönster att ta hänsyn till och de flesta av dem kräver inte mycket arbete eller massor av varor. Om du till exempel har en gammal trälucka kan du göra det till en dekoration för ditt hus. Måla eller fläck avtryckaren och fäst husnumren till den, se till att de är snyggt inramade och lätta att läsa. {hittad på overhebigmoon}.

Snygga husnummer har massor av potential, det är det element som kan ge ditt hem mer krångel överklagande. Du kan göra något riktigt coolt ur en massa färgpinnar, men om det är lättare för dig att hitta några bjälgade träskivor eller något drivved, skulle det också fungera. Du kan göra något liknande designen på Familyfocusblog. Koppla ihop ditt nya husnummer med en nymålad ytterdörr för ännu mer lockande överklagande.

Ett annat alternativ till väggmonterade husnummer är en träpost som den som presenterades på Shanty-2-chic. Tänk på ett inlägg om du har en trädgård framför huset eller om du tycker att den passar inredningen bättre än bara en plank monterad på en vägg där det är svårare att se. Att bygga ett sådant vackert inlägg är lättare än du tror. Följ anvisningarna för optimala resultat.

Något så enkelt som en plantering kan helt ändra utseendet på din främre post. På samma sätt lägger en välplacerad eller välvalkt design för husantalet mycket charm till huset och gör gästerna mer välkomna. Om du gillar idén om en planterings- och husnummerkombination, kolla Shanty-2-chic för ett snyggt förslag. Detta kan vara ditt nästa hem förbättringsprojekt.

En underbar idé för DIY-projekt av alla slag är att omorganisera gamla föremål och ge dem ett nytt syfte. Om du till exempel har en vintage mjölk kan någonstans du kan göra det till ett stativ för en plantering eller till en intressant dekoration för din ytterdörr. Måla ditt husnummer på det och så blir det både vackert och användbart. {hittade på mod-home}.

Naturligtvis skulle något enklare också fungera. Kanske skulle du vilja rama ditt husnummer och visa det på din ytterdörr, som en krans. Så här kan du få det utseendet. Få en bildram och visa ditt husnummer i den. Häng sedan det med band på dörren eller häng det på väggen någonstans. {found on loveandlifeatleadora}.

Om du inte vill sätta ett hål i dina väggar eller dörrar finns det många vackra alternativ, särskilt under vår och sommar. Ett alternativ som fungerar bäst om du har trappor som leder till din ytterdörr, är att måla ditt husnummer på en uppsättning blomkrukor och att placera varje på varje trappsteg. Det är en idé som vi hittade på Timewiththea.

Vissa projekt passar bäst för hus med industriell överklagande. Den som finns på Instructables är särskilt intressant. Börja med ett rutmönster för de nummer du ska använda. När du har det behöver du bara hammar en hel del långa naglar i en träplatta efter rutnätet för varje nummer.

Självklart är det ibland den enklaste ideen också bäst. Komplicera inte över saker om du redan vet att det bästa sättet att markera ditt husnummer är att visa dem på en träbakgrund. Projektet är inte bara vackert men också väldigt enkelt. {hittade på 4men1lady}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: