Sofistikerade bostadslösningar suddiga linjerna mellan inomhus och utomhus

Sofistikerade bostadslösningar suddiga linjerna mellan inomhus och utomhus
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Beläget på en nord-syd-orienterad hörnplats i Brighton, Australien, föreställdes denna sofistikerade bostad för en medelstora familj som letar efter en stadsbostad att njuta av dagligen. Den sofistikerade bostaden var utsedd för en rik modern känsla genom en mängd inomhus- och utomhusutrymmen, som var avsedda att betjäna en upptagen familj och bli sin oas av fred medan de förbinder dem utomhus. Den två våningar hem designad av Darren Comber spridar linjerna mellan inomhus och utomhus med hjälp av stora fönster som ritar solsken inuti.

Underhållning med familj och vänner blir lätt och roligt i ett öppet utrymme, en som leder utan tvekan utanför, till poolen i trädgården. Från dubbelgatorfacaden går in, besökare får korsa en galleri stil korridor. På den ena sidan finns det en vägg som är perfekt för att visa konstverk, medan den andra sidan öppnas genom en glasmur mot en damträdgård och det informella vardagsrummet bortom. Alla bottenvåningsutrymmen är öppna för utsikt över trädgårdar utomhus, vilket skapar en livlig förbindelse till utomhus, även i den invecklade stadens urbanitet.

Njut av detaljerna i denna sofistikerade bostad och låt oss veta vad du tycker om det i kommentarerna nedan. Vi skulle gärna veta vad du tycker!