10 Tapestries For Around Your Home

10 Tapestries For Around Your Home
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Tapestries har rörelse och lägger värme till vilket utrymme de läggs till. Men de är helt diskrediterade som ett designstycke. Det är ett unikt sätt att få inspiration till ett hem och ett unikt sätt att förvandla personligheten i ett rum. De lägger till färg, de lägger till det inredningselementet och de lägger till funktionalitet! Och vad är det ännu bättre? Det är ett billigt billigt sätt att ändra utseendet på ditt hem.

Hängande gobelänger till husets väggar, oavsett om du är på ditt kontor, hallar, matsal eller ens i ditt sovrum, skapar omedelbar konst. Och beroende på stilen beror på omvandlingen. Om du har ett tapeter som lyser upp med renässansstil, har du befogenhet att hylla de gamla världens etos. Eller du kan till och med använda ett tapeter med släta, rena linjer och förvandla ditt utrymme till att vara modernare.

MoreINSPIRATION
  • De bästa strategierna för att lägga till en vintage titta på ditt hem
  • 5 sätt att använda tygdörrar i ditt hem
  • 15 Inspirerande fransfoton för ditt hem

Att skapa en huvudgavel för ditt sovrum, hänga en bakom soffan eller vända ett tappmärke på sidan för att täcka mer väggutrymme gör en bra kontaktpunkt i ett enkelt rum eller för att lägga till lite roligt kaos som spelar med ögonen (i en bra sätt självklart!). Beroende på mönstret beror färg eller konstnärligt system på hur tapetet kommer att få rummet till liv. Det kan bli mysigare, roligare eller till och med med lite elegans till rymden.

Glöm inte att gobelänger är bra för sängen och inte bara bakom dem! Använd alla de vackra tapisserierna som sängklädsel. De är vackra, lägg till krydda och kan vara ganska mysiga! Att använda dem för att lysa upp en solfärgad soffa är också ett plus (bra idé för de mindre storlekarna av gobelänger!). De kan också leva utslitna möbler eller ett enkelt sätt att täcka alla dessa fläckar från barnen! Kasta en över en soffa eller soffa och det är omedelbart mode och mindre av huvudvärk. Och det är ett bra sätt att spruce upp matsalen eller soffbordet om man slänger dem över saker med ett tapisseri som bordsskydda under alla dessa "icke-måltid" timmar. Det här är en bra idé för semesterns sammankomster eller till och med några av dessa middagspartier när du vill imponera!

Förhoppningsvis har du lite inspiration och idéer från alla dessa fantastiska bilder. Oavsett om du är på jakt efter det perfekta tapetet för att täcka en drabbar eller om du har haft samma gobeläng i flera år med ingenstans att säga det - vi säger lycka till och börja dekorera! {Bilder från 1,2,3,4 , 5,6,7,8,9 och 10}.