Den glada stuga Stripe Duvet Cover & Pillowcase set

Den glada stuga Stripe Duvet Cover & Pillowcase set
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är både elegant och friskt. Denna härliga uppsättning har pulserande stuga som är garnfärgade. Den är tillverkad av super mjuk bomull med 200% trådantal och det är både elegant och mysigt. Du kan köpa setet till priser mellan EUR21.55- EUR92.01.

Duvet täcken, örngott och skum omvänd avslöjar ett modernt blom tryck. Duvet täcken har inredning och en dold knapplucka och dubbelsidig duvet täcker både standard twin och dubbla XL dorm madrasser. Duvet täcken, örngott, sken och insats säljs separat. Du har också möjlighet att personifiera ditt set för ytterligare $ 7,00.

MoreINSPIRATION
  • Snyggt blått och vit randduvtäcke och sham-set
  • Bold Red Duvet Cover / Trätröja Cover och Sham
  • Den snygga Twist Duvet Cover Set

Alla bitar från uppsättningen är maskin tvättbara. Du kan mixa och matcha olika färger och mönster för ett originellt och unikt utseende. Duvet täcken finns i två olika storlekar: tvilling (68 x 86 '') och full / queen (90 x 88 ''). Kudden är alla vanliga och mäter 20 x 26 ''. Du kan välja mellan rosa, blå, svart eller beige ränder och du kan gå med en komplett uppsättning eller mixa och matcha bitarna. Du kan lägga till lite gnista med färgglada kuddar och kombinera dem med en svartvit duk till exempel. De omvända blommorna är också mycket väl utvalda.